Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ανοίγει υποκατάστημα στο Κατάρ

Κώστας Παστρίμας
Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ανοίγει υποκατάστημα στο Κατάρ
Η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στον κόσμο ανακοίνωσε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού του Κατάρ.

Οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης (Geneva International Motor Show-GIMS) ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τον Οργανισμό Τουρισμού του Κατάρ, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Ντόχα (DECC). Η ανακοίνωση αφορούσε μια νέα εκδήλωση που ονομάζεται Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Κατάρ, η πρώτη έκδοση της οποίας θα πραγματοποιηθεί είτε το φθινόπωρο του 2022 είτε το 2023.

Δεν μετακομίζει η Έκθεση της Γενεύης στο Κατάρ. Είναι στην πραγματικότητα ένα spin-off της ορίτζιναλ GIMS, που θα γίνει κανονικά στη Γενεύη στα τέλη Φεβρουαρίου. Οι λεπτομέρειες της νέας εκδήλωσης στο Κατάρ θα αποκαλυφθούν κατά την επιστροφή της GIMS, μετά την περσινή απουσία λόγω Covid-19, στις 19-27 Φεβρουαρίου 2022. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Κατάρ θα πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα επιβεβαιωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Η GIMS και ο Οργανισμός Τουρισμού του Κατάρ θέλουν να τοποθετήσουν τη διετή εκδήλωση ως μια νέα παγκοσμίου φήμης έκθεση αυτοκινήτου για τη Μέση Ανατολή. Στην πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα, οι εταίροι είναι πεπεισμένοι ότι η νέα έκθεση αυτοκινήτου θα ξεχωρίσει ως ένα σημαντικό γεγονός για εκθέτες και λάτρεις των αυτοκινήτων από όλο τον κόσμο.

«Η ένωση δυνάμεων με τον Οργανισμό Τουρισμού του Κατάρ μάς βοηθά να επικεντρωθούμε στην επερχόμενη 91η έκδοση της GIMS τον Φεβρουάριο του 2022, όπου θα είμαστε σε θέση να συγκεντρώσουμε ιδέες και γνώσεις για τη νέα έκθεση αυτοκινήτου στην Ντόχα», δήλωσε ο Μορίς Τουρετίνι, Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!