Η Ford δίνει προνόμοια για αγορά υβριδικού μοντέλου σε επαγγελματίες

Η Ford δίνει προνόμοια για αγορά υβριδικού μοντέλου σε επαγγελματίες
Απευθυνόμενη αποκλειστικά σε επαγγελματίες, η Ford εγαινιάζει το προωθητικό πρόγραμμα Ford Hybrid Bussiness Weeks.

Με τα υβριδικά αυτοκίνητα και τη δημιουργία ζωνών χαμηλών εκπομπών σε πολλές πόλεις να κερδίζουν διαρκώς έδαφος, η τεχνολογία Ford Hybrid έρχεται να προσφέρει λύσεις για όλες τις επιχειρήσεις και επαγγελματίες που επιθυμούν να μειώσουν το λειτουργικό κόστος των μονάδων τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ford έρχεται σήμερα να εγκαινιάσει και στη χώρα μας το πρωτοποριακό πρόγραμμα Ford Hybrid Business Weeks. Προσφέρει μοναδικές προσφορές για την χρηματοδότηση και συντήρηση του νέου επιβατικού ή επαγγελματικού μοντέλου Ford της αρεσκείας σας έως και τις 30 Ιουνίου. Παράλληλα, παρέχει αξιόπιστες λύσεις και προνόμια σε κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία.

Μακροχρόνια «υβριδική» μίσθωση με την υπογραφή της Ford Lease

Απευθυνόμενο στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που θέλουν ένα υβριδικό μοντέλο Ford με μακροχρόνια μίσθωση, το πρόγραμμα Ford Hybrid Business Weeks υποστηρίζεται από τα πρωτοποριακές υπηρεσίες Ford Lease, οι οποίοες προσαρμόζονται στα μέτρα και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών. Ford

Η υπηρεσία Ford Lease έρχεται να εξασφαλίσει για εσάς και το επιβατικό ή επαγγελματικό μοντέλο Ford ανταγωνιστικό μηνιαίο μίσθωμα από 24 έως και 60μήνες. Περιλαμβάνει επίσης ελάχιστη προκαταβολή και πλήρεις καλύψεις σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και παροχών που έχουν σχεδιαστεί για τον κάθε πελάτη.

Σταπλαίσιατων Ford Hybrid Business Weeks, η Ford Leaseέχειαναπτύξει μοναδικές προσφορές μακροχρόνιας μίσθωσης για επιλεγμένα μοντέλα Ford, όπως φαίνεται στα παρακάτω παραδείγματα:

Μοντέλο

Διάρκεια μίσθωσης (μήνες)

Συνολικάδιανυθέντα χιλιόμετρα

Προκαταβολή (πλέον Φ.Π.Α.)

Μηνιαίο μίσθωμα (πλέον Φ.Π.Α.)

Puma 1.0T 125PS MHEV ST-Line

48

80.000

4.350€

205€

Kuga ST-Line X 2.5L PHEV 225PS

48

80.000

9.850€

269€

Transit Custom Van 320S MHEV 2.0TD 130PS M

60

100.000

5.700€

272€

Transit Van Trend 350M 2.0L EcoBlue 130PS RWD MHEV 6-speed manual

60

100.000

6.000€

267€

Μοναδικά προνόμια χρηματοδότησης Ford

Το πρόγραμμα Ford Hybrid Business Weeks απευθύνεται επίσης στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που επιθυμούν εναλλακτικά να αγοράσουν με χρηματοδότηση ένα μοντέλο Ford από μία επιλεγμένη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων. Ford

Σε αυτή την περίπτωση, οι πελάτες απολαμβάνουν μοναδικά χρηματοδοτικά προνόμια, όπως πολύ χαμηλό ονομαστικό επιτόκιο 0,99%, ελάχιστη προκαταβολή 40%, εξόφληση σε 12 έως και 60 μήνες, αλλά και μοναδικά προγράμματα συντήρησης Ford Protect για να έχετε σε πλήρη έλεγχο το κόστος σέρβις, τη συντήρηση και την επισκευή του οχήματός σας και να απολαμβάνετε απροβλημάτιστα χιλιόμετρα για πολλά χρόνια.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα χρηματοδότησης Ford Hybrid Businness Weeks.

Μοντέλο

Μηνιαία δόση

Puma mHEV

215,47€

Kuga PHEV

459,37€

Explorer PHEV

839,08€

Transit Custom mHEV

344,65€

Transit Van mHEV

348,14€

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Ford Hybrid Business Weeks εδώ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!