MotoGP: Ο Ρόσι ανυπομονεί για την Καταλονία

MotoGP: Ο Ρόσι ανυπομονεί για την Καταλονία
Ο Βαλεντίνο Ρόσι θέλει να δοκιμάσει τη τύχη του στον επόμενο αγώνα του MotoGP μετά από την καλή του απόδοση στο Mugello.

O Ρόσι είχε ένα ανάμεικτο αγωνιστικό τριήμερο στον εντός έδρας αγώνα του. Οι κατατακτήριες ήταν απογοητευτικές, καθώς δεν μπήκε στο Q2, όμως την Κυριακή κατάφερε στο τέλος να μπει εντός 10άδας για πρώτη φορά στο 2021.

Τώρα ο 42χρονος πολυπρωταθλητής οδεύει με αισιοδοξία στον έβδομο αγώνα του MotoGP για το 2021, όπου δεν εξελίσσεται όπως ο ίδιος το επιθυμεί.

«Είμαι περισσότερο αισιόδοξος για τον επόμενο αγώνα στη Καταλονία. Δεν περίμενα να είμαι γρήγορος στο Mugello, αλλά κάναμε σκληρή δουλειά και βελτιώθηκα αρκετά. Δυστυχώς έχασα χρόνο στην εκκίνηση όπου είχα επαφή και έπεσα τελευταίος. Κατάφερα να ανακτήσω θέσεις, έκανα ωραία προσπεράσματα όμως είχα χάσει πολύ χρόνο στην αρχή. Δεν είναι φανταστικό, αλλά αν δούμε το πως εξελίχθηκε ο αγώνας, τότε ήταν ένα καλό αποτέλεσμα».

Μετά από έξι αγώνες στο Πρωτάθλημα του MotoGP για το 2021, ο Ρόσι βρίσκεται στη φτωχή 19η θέση στη βαθμολογία με μόλις 15 βαθμούς. Την ίδια στιγμή ο Φάμπιο Κουαρταραρό με την εργοστασιακή Yamaha M1 ηγείται του Πρωταθλήματος έχοντας διαφορά 24 βαθμών.

Το MotoGP συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο 4-6 Ιουνίου με το GP Καταλονίας όπου ο Ρόσι θέλει να συνεχίσει στα καλά αποτελέσματα. Μη χάσετε όλη τη δράση στο Gazzetta, όπως επίσης τα live των κατατακτηρίων και του αγώνα.

Image credit: Petronas SRT

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!