Πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών στα προκριματικά του EURO 2022 κόντρα στην Βοσνία

Πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών στα προκριματικά του EURO 2022 κόντρα στην Βοσνία

Πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών στα προκριματικά του EURO 2022 κόντρα στην Βοσνία

bet365

Στις 18:00 (ERTFLIX) η εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών αντιμετωπίζει την Βοσνία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τον πρώτο της αγώνα, στην πρώτη προκριματική φάση για το Euro 2022 δίνει η εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών.

Αντίπαλος η Βοσνία (18:00, ERTFLIX) στο Φιλίππειο της Βέροιας όπου διεξάγεται ο όμιλος της εθνικής μας ομάδας. Είναι και το μοναδικό ματς της ημέρας καθώς η αναμέτρηση Λετονία – Ιταλία ματαιώθηκε, έπειτα την αδυναμία της Λετονίας να φτάσει εγκαίρως στον τόπο διεξαγωγής των αγώνων (η Ιταλία κέρδισε άνευ αγώνα τους δύο πόντους με σκορ 10-0).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην αναμέτρηση κόντρα στη Βοσνία θέλει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση που είναι και ο στόχος σε αυτή την προκριματική φάση. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή της αριστερόχειρας ίντερ Κατερίνας Μανιά που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Μεσσήνης.

Την ομάδα αποτελούν οι εξής παίκτριες: Τσάκαλου (Ποντράφκα- Κροατία), Ζυγούρα (Γκραν Κανάρια- Ισπανία), Μ. Κεπεσίδου (Σταρτ Ελμπλαγκ- Πολωνία), Παναγιωτίδου, Γκάτζιου, Τσικνάκη, Σεβδίλη, Χατζηπαρασίδου (ΠΑΟΚ), Στουγιαννίδου, Αργυροπούλου, Ν. Κεπεσίδου, Μακρή, Μανιά, Ζηνωνίδου (ΟΦΝ Ιωνίας), Κωστοπούλου, Ζενέλι, Βασιλειάδου (Βέροια 2017), Ανδρίτσου, Μάστακα (Αναγέννηση Άρτας).

«Η ομάδα έχει δουλέψει καλά, είμαστε πλήρεις με κάποια μικρά προβλήματα τραυματισμών. Οι αντίπαλοι είναι ερωτηματικό, ιδιαίτερα η Βοσνία. Έχει αθλήτριες που παίζουν στο εξωτερικό και τις έχουμε μελετήσει, αλλά δεν βρήκαμε κανένα παιχνίδι τους να δούμε σαν ομάδα γιατί δεν έχουν αγώνες τα τελευταία 13 χρόνια. Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες και θέλουν παραπάνω προσοχή. Η Λετονία είναι και αυτή ερωτηματικό, θα είναι ίσως η υποδεέστερη ομάδα του ομίλου, επίσης ξεκινάει με ένα ντεζαβαντάζ χάνοντας στα χαρτιά το πρώτο ματς. Από έκει και πέρα αν καταφέρουμε να περάσουμε τα εμπόδια Βοσνίας και Λετονίας, σαφέστατα θα παίξουμε την πρόκριση με Ιταλία. Είναι μια ομάδα που την γνωρίζουμε πολύ καλά, την έχουμε δει πολλές φορές, την έχουμε παίξει και την έχουμε κερδίσει πριν δύο χρόνια στα προκριματικά του παγκοσμίου. Είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτά τα προκριματικά» ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Το πρόγραμμα της πρώτης φάσης των προκριματικών

Παρασκευή 4 Ιουνίου

18:00 Ελλάδα- Βοσνία (ERTFLIX)

Σάββατο 5 Ιουνίου

16:00 Βοσνία- Ιταλία (OXE TV)

18:00 Λετονία- Ελλάδα(ERTFLIX)

Κυριακή 6 Ιουνίου

13:00 Βοσνία- Λετονία (OXE TV)

15:00 Ελλάδα- Ιταλία (ERTFLIX)

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα