Αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid-19 ο 1ος τελικός ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στη Handball Premier

Αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid-19 ο 1ος τελικός ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στη Handball Premier

bet365

Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ στην ομάδα της βρέθηκαν 7 θετικά κρούσματα covid-19 και έτσι αναβλήθηκε ο 1ος τελικός της Handball Premier με τον ΠΑΟΚ.

Με ανακοίνωση της η ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι βρέθηκαν μετά από ελέγχους 7 θετικά κρούσματα covid-19 στην ομάδα χάντμπολ ανδρών της και έτσι αναβλήθηκε ο 1ος τελικός της Handball Premier με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

O τελικός ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 22/6 στην Αθήνα και πλέον περιμένουμε νέους ελέγχους και νέα ημερομηνία έναρξης των τελικών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο 1ος τελικός θα διεξάγονταν στις 22/6 στην Αθήνα, ο 2ος στις 26/6 στη Θεσσαλονίκη και εάν καμία ομάδα δεν έφτανε στο 2-0 θα είχαμε και 3ο στην Αθήνα στις 30/6.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι μετά από δύο διαδοχικούς ελέγχους με τεστ PCR που διενεργήθηκαν στην ομάδα χάντμπολ, προέκυψαν 7 θετικά κρούσματα (5 αθλητών, 2 τεχνικού προσωπικού).

Ως εκ τούτου και βάσει του εγκεκριμένου Πρωτοκόλου Αγώνων της ΟΧΕ, ο 1ος Τελικός της Handball Premier, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη 22/06, αναβάλλεται».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα