ΑΕΚ: Είναι ακόμη στο παιχνίδι της πρόκρισης

ΑΕΚ: Είναι ακόμη στο παιχνίδι της πρόκρισης

Κώστας Ευθυμιάδης
ΑΕΚ: Είναι ακόμη στο παιχνίδι της πρόκρισης

bet365

Η γκέλα με την Ταταμπάνια δεν έχει καταδικάσει την ΑΕΚ στην υπόθεση πρόκριση στους «16» της European League.

Η ήττα από την ουραγό Ταταμπάνια πόνεσε την ΑΕΚ και ιδιαίτερα με τον τρόπο που ήρθε.

Η Ενωση, σε ένα must win παιχνίδι, πέταξε διαφορά πέντε τερμάτων και ηττήθηκε, με αποτέλεσμα η πρόκριση για τους «16» του European League στο χάντμπολ να δείχνει σχεδόν απίθανη.

Η χθεσινή ήττα ίσως πονάει περισσότερο από κάθε άλλη στις 7 αγωνιστικές που έχουν παιχτεί στον όμιλο καθώς αν κέρδιζε θα έφτανε στον πόντο την Σπόρτινγκ που ηττήθηκε την ίδια ώρα από την Σαφχάουζεν.
Τώρα ο «δικέφαλος» χρειάζεται ένα μικρό θαύμα καθώς δεν θα της αρκεί μόνο η νίκη απέναντι στους Πορτογάλους την προτελευταία αγωνιστική.

Βρισκόμενη στο -3 η ΑΕΚ είναι πρακτικά πίσω μία νίκη και μία ισοπαλία από την Σπόρτινγκ. Στην 9η αγωνιστική υποδέχεται τους Πορτογάλους σε ένα ματς με ιδιαίτερη σημασία καθώς πέρα από το βαθμολογικό υπάρχει και το γόητρο, ειδικά μετά τα όσα έγιναν με την επίθεση στους Ελληνες οπαδούς.

Μία νίκη κόντρα στην Σπόρτινγκ θα έχει αντίκρισμα αν την προηγούμενη αγωνιστική, στις 22 Φεβρουαρίου, η ΑΕΚ πάρει το δίποντο στην έδρα της κόντρα στη Νιμς. Στην Γαλλία είχε πάρει μία τεράστια νίκη, όμως θα πρέπει να επαναλάβει τον άθλο αυτό αν θέλει να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης. Την ίδια ώρα οι Πορτογάλοι παίζουν εντός με την Ταταμπάνια, η οποία μετά τη νίκη της επί της ΑΕΚ, ισοβαθμεί μαζί της με 4 βαθμούς και έχει κι αυτή ελπίδες πρόκρισης, πράγμα που σημαίνει πως θα πάει να χτυπήσει το ματς.

Αν η Σπόρτινγκ κερδίσει, τότε την τελευταία αγωνιστική θα χρειάζεται η ΑΕΚ καλύτερο αποτέλεσμα από τους Πορτογάλους. Η Σπόρτινγκ παίζει εντός με την Νιμς και η ΑΕΚ εκτός με την Πέλιστερ.

Το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών

8η -22/2
Σπόρτινγκ – Ταταμπάνια
ΑΕΚ – Νιμς
Πέλιστερ - Σαφχάουζεν

9η 1/3
ΑΕΚ -Σπόρτινγκ
Ταταμπάνια – Πέλιστερ
Νιμς -Σαφχάουζεν

10η - 8/3
Σπόρτινγκ – Νιμς
Πέλιστερ- ΑΕΚ
Σαφχάουζεν – Ταταμπάνια

Η Βαθμολογία

  • Νιμς 11
  • Πέλιστερ 8
  • Σαφχάουζεν 8
  • Σπόρτινγκ 7
  • ΑΕΚ 4
  • Ταταμπάνια 4
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα