Διομήδης Άργους: Πολωνική ενίσχυση για τους «Λύκους»

Newsroom
Διομήδης Άργους: Πολωνική ενίσχυση για τους «Λύκους»

bet365

Η ομάδα της Αργολίδας προχώρησε στην 3η χειμερινή μεταγραφική κίνηση

Σε μια ακόμα σημαντική ενίσχυση προχώρησε ο Διομήδης Άργους, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Πολωνού, Ίγκανσι Μπακ. Ο 26χρονος παίκτης αγωνίζεται στη θέση του δεξιού ίτερ και έρχεται στους «Λύκους» για να δώσει επιπλέον ισχύ στην ομάδα της Νέας Κίου, ενόψει της συνέχειας στη Handball Premier.

Αυτή είναι η 3η μεταγραφική κίνηση για τον Διομήδη, μετά την απόκτηση του Λευκορώσου, Μικίτα Λασάκου (αριστερό ίντερ) και του 21χρονου τερματοφύλακα, Μάρκο Τερλέτσκι που μετακόμισε στην Αργολίδα με μορφή δανεισμού.


Η σχετική ανακοίνωση
«Η διοίκηση του Διομήδη ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 26χρονο Πολωνό αριστερόχειρα Ignacy Bak (Δ. Ίντερ, 11/8/1995, ύψος 195m), συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της έναρξης των play off.

Έρχεται με παρουσία σε πολύ δυνατά και προηγμένα πρωταθλήματα, όπως το φινλανδικό στο οποίο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με την Riihimäen Cocks καθώς και το πολωνικό που για τρεις συνεχόμενες σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Gornik Zabrze, με τις οποίες πήρε μέρος και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του EHF European Cup και του EHF Cup».

 

Τελευταία Νέα