EHF European League: Μάχη κομβικής σημασίας για την ΑΕΚ κόντρα στην Σαφχάουζεν

EHF European League: Μάχη κομβικής σημασίας για την ΑΕΚ κόντρα στην Σαφχάουζεν

Κώστας Ευθυμιάδης
EHF European League: Μάχη κομβικής σημασίας για την ΑΕΚ κόντρα στην Σαφχάουζεν

bet365

Στις 19:45 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη Ζυρίχη την Σαφχάουζεν για την 5η αγωνιστική του EHF European League.

Το κρισιμότερο ίσως ματς του 4ου ομίλου δίνει σήμερα (19:45) η ΑΕΚ στη Ζυρίχη, κόντρα στην Σαφχάουζεν, για την 5η αγωνιστική του EHF European League.

Η Ενωση καλείται να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την «BBC-Arena» καθώς σε περίπτωση ήττα η Σαφχάουζεν θα την «πιάσει» στην τέταρτη θέση που δίνει εισιτήριο για τους «16».

Αν και υπάρχει ακόμη δρόμος (σήμερα κλείνει ο πρώτος γύρος της φάσης των ομίλων) για την ΑΕΚ θα είναι κομβικής σημασίας μία νίκη καθώς θα πάει στο +4 και θα έχει ένα «μαξιλάρι» ασφαλείας για τη συνέχεια.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας έχει πάντως και σε αυτή την αποστολή απουσίες, με τους παίκτες που ταξίδεψαν μαζί του στη Ζυρίχη, να είναι οι: Ουγκάλντε, Πλάθα, Δικαιούλιας, Μπριάτκα, Τζηράς, Αραμπατζής, Μυλωνάς, Ηλιόπουλος, Μπεριά, Μπεντζιλαλί, Καλόμοιρος, Μόγια, Μπουκοβίνας, Άντζελιτς, Παπαδιονυσίου και Κοτσιώνης.

«Πάμε για να πάρουμε τη νίκη που δεν πήραμε στη Λισαβόνα, αν και κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά πρέπει να το κερδίσουμε. Ξεκινήσαμε με δύο μεγάλες νίκες στον όμιλο, χάσαμε στην έδρα μας από την Πέλιστερ γιατί δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά στη Λισαβόνα νομίζω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και στη Ζυρίχη, όπως συμβαίνει παντού. Είναι η δύναμη μας, με αυτούς στο πλευρό μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε» ανέφερε ο Μόγια για την σημερινή αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

19:45: Σαφχάουζεν – ΑΕΚ

19:45 Νιμς – Γκρούντφος

21:45 Σπόρτινγκ - Πέλιστερ

H βαθμολογία (σε 4 ματς)

Σπόρτινγκ 6

Πέλιστερ 5

Νιμς 5

ΑΕΚ 4

Σαφχάουζεν 2

Γκρούντφος 2


@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα