Οι κλήσεις της Εθνικής ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου

Οι κλήσεις της Εθνικής ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου

Κώστας Ευθυμιάδης
Οι κλήσεις της Εθνικής ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου

bet365

Το Βέλγιο και την Τουρκία θα αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών στις αρχές Νοεμβρίου.

Ενα μικρό μπρέικ θα κάνει το πρωτάθλημα της Handball Premier στους άνδρες καθώς την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη, έρχονται υποχρεώσεις για την Εθνική ομάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ξεκινήσει αύριο, Δευτέρα (18:00) την προετοιμασία του για τα δύο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023 με αντιπάλους το Βέλγιο (3/11) και την Τουρκία (7/11).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας κάλεσε τους παίκτες που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία για τα δύο αυτά παιχνίδια, αλλά θα στερηθεί ως την Πέμπτη τους παίκτες της ΑΕΚ, καθώς η Ενωση έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μία ημέρα πριν. Το ίδιο θα γίνει και με τους παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Οι παίκτες που κλήθηκαν στην εθνική είναι οι εξής:

Κοτανίδης, Παπαβασίλης, Δομπρής, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Τερλέτσκι (Ολυμπιακός), Τζωρτζίνης, Τριανταφυλλίδης (ΠΑΟΚ), Τσιγαρίδας, Μαρκατάτος (ΑΣΕ Δούκα), Μάλλιος (Διομήδης Άργους), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Τόσκας (Δράμα 1986), Μωραϊτης, Κρητικός, Ασβεστάς, Τότος (Ανόρθωση- Κύπρος), Γουργούμης (Παρνασσός- Κύπρος), Μπουκοβίνας, Αραμπατζής, Τζηράς, Μυλωνάς, Παπαδιονυσίου, Ηλιόπουλος, Καλόμοιρος, (ΑΕΚ), Μπόσκος, Λιάπης, Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία), Τσαναξίδης (Νάβα- Ισπανία).

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα