Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για ΑΕΚ κόντρα στην Γκρούντφος

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για ΑΕΚ κόντρα στην Γκρούντφος

Κώστας Ευθυμιάδης
Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για ΑΕΚ κόντρα στην Γκρούντφος

bet365

Η ΑΕΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο EHF European League κόντρα στην Γκρούντφος (19:45) στην Χαλκίδα.

Με ένα πολύ δύσκολο τεστ ξεκινούν οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ στο χάντμπολ και το EHF European League.

Η Ενωση υποδέχεται στο «Τ. Καμπούρης» της Χαλκίδας την Ουγγρική Γκρούντφος Ταταμπάνια (19:45), την πιο ισχυρή ίσως ομάδα του ομίλου της στην διοργάνωση.

Η ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του Challenge Cup, ανεβαίνει επίπεδο στην Ευρώπη και ξεκινά την προσπάθειά της σε μια πολύ πιο απαιτητική διοργάνωση.

H Γκρούντφος είναι μέσα στις 3 κορυφαίες ομάδες της Ουγγαρίας και διαθέτει μια πλειάδα νέων παικτών, καθώς και δύο αρκετά καλούς τερματοφύλακες.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή της ΑΕΚ τους: Ουγκάλντε, Πλάθα, Μόγια, Μπριάτκα, Τζηρά, Αραμπατζή, Λέμος, Ηλιόπουλο, Μπεριά, Μπετζιλαλί, Μυλωνά, Καλόμοιρο, Νικολαΐδη, Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Παπαδιονυσίου.

«Η Ταταμπάνια είναι μια ομάδα πολύ ισχυρή και αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, το ουγγρικό. Είναι όμως ένα παιχνίδι, αυτό της Τρίτης, που θέλουμε να το διεκδικήσουμε. Είναι η πρεμιέρα και θέλουμε να εμφανιστούμε ικανοί για το καλύτερο. Επίσης, θα επιστρέψουμε στο γήπεδο που πήραμε ευρωπαϊκό τίτλο, οπότε είμαι σίγουρος πως θα έχουμε πολλή ενέργεια. Έχουμε και εμείς τα δικά μας όπλα απέναντι σε ομάδες τέτοιου επιπέδου. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στην Ταταμπάνια και να διεκδικήσουμε τη νίκη» ανέφερε στο match programme για τον αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Στον όμιλο της Ενωσης εκτός των Ούγγρων, συμμετέχουν και οι Πέλιστερ, Σπόρτινγκ, Νιμς και Σαφχάουζεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα