Φιλική νίκη της ΑΕΚ επί του Διομήδη

Φιλική νίκη της ΑΕΚ επί του Διομήδη

Newsroom
Φιλική νίκη της ΑΕΚ επί του Διομήδη

bet365

Με σκορ 36-26 η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Διομήδη Αργους στην πρεμιέρα του τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης».

Με σκορ 36-26 και παίζοντας εξαιρετικό χάντμπολ στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Διομήδη Αργους στο πρώτο ματς για το τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης».

Η Ενωση, με τον Ηλιόπουλο να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο, έκανε ένα νωθρό πρώτο ημίχρονο το οποίο τελείωσε ισόπαλο 15-15. Στο δεύτερο οι παίκτες του Δ. Δημητρούλια έπαιξαν πιο επιθετικό παιχνίδι και με ένα σερί βρέθηκαν στο +10 (33-23), κερδίζοντας τελικά εύκολα την αναμέτρηση.

«Ξεκινήσαμε νωθρά. Θέλαμε να κάνουμε και διαχείριση υλικού για να αντέξουμε και στα 3 παιχνίδια του Τουρνουά. Ήταν και η πρώτη συμμετοχή του Ηλιόπουλου. Όλη η εικόνα του παιχνιδιού ανατράπηκε όταν παίξαμε την επιθετική μας άμυνα, με κορυφαίο τον Ουγκάλντε και οδηγήσαμε τον αντίπαλο σε περισσότερα από 10 λάθη σε 15 λεπτά. Ήταν μια καλή στιγμή να πειστεί η ομάδα ότι έχει δύο εξίσου δυνατές και ανταγωνιστικές άμυνες. Μας περιμένουν 2 πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια, όπου λόγω του μικρού rotation θα πρέπει να είμαστε πολύ έξυπνοι στο πως θα τα διαχειριστούμε. Από την προσπάθεια των παιδιών έως και σήμερα είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος» ανέφερε ο προπονητής της Ενωσης, που πρόσθεσε για τους φετινούς στόχους της ομάδας:

«Αυτό που ζήτησα από τα παιδιά είναι να ξεχάσουμε εντελώς την περσινή χρονιά και επιτυχία. Σε μεγάλο βαθμό είμαστε άλλη ομάδα. Το σύνθημα είναι η επανεκκίνηση, με πολύ δίψα για διακρίσεις και μάλιστα σε έναν ευρωπαϊκό θεσμό που ξέρουμε πόσο δύσκολος είναι και το κάθε βήμα παραπάνω είναι και για τον καθένα μας ξεχωριστά, αλλά και για τον σύλλογο».

ΑΕΚ – Διομήδης Άργους 36-26

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Άτζελιτς, Μπουκοβίνας, Παπαδόπουλος, Αραμπατζής (4), Τζηράς (8), Νικολαΐδης (1), Μυλωνάς (4), Ηλιόπουλος (5), Πλάθα (5), Μόγια (2), Κοτσιώνης (2), Ουγκάλντε (3), Κεδέρης (2), Ζαρίκος, Παπαδιονυσίου.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Γιώργος Χιώνης): Κρεμαστιώτης, Μάλλιος (4), Μάνθος (1), Τζίμπουλας (3), Μπρούνο (3), Σέβελεθ (4), Μούγιτς (5), Σέγιοβιτς (1), Αναγνωστόπουλος (5), Τσερνικάου, Μούγιτς Τζούρο, Κωστούλας, Χατζηκωνσταντίνου.

Στο άλλο ματς του τουρνουά η Ανόρθωση επικράτησε 31-30 της Μέταλουργκ.

Το σημερινό πρόγραμμα: Διομήδης – Μέταλουργκ (17:00), ΑΕΚ – Ανόρθωση (19:00).

 

Τελευταία Νέα