Δημητρούλιας: «Πάμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη»

Δημητρούλιας: «Πάμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη»

Δημητρούλιας: «Πάμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη»

bet365

Ικανοποιημένος ο Δημητρούλιας από το 1-0 της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στους τελικούς της Handball Premier.

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη που είχε ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος χάντμπολ, εξέφρασε ο Δημήτρης Δημητρούλιας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς παίκτες καθώς του το επέτρεψε η διαφορά που δημιούργησε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας εύκολα το 1-0 στην σειρά των τελικών.

Σ’ αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του ο Δημητρούλιας μετά το τέλος του ματς.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι Ιούλιο. Οπως και για τον αντιπαλο φυσικά. Κλείνουμε ένα χρόνο στο γήπεδο. Θέλαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό, αλλά λόγω της διακοπής δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε. Μας προβλημάτισε λίγο ο ΠΑΟΚ στην αρχή, αλλά στη συνέχεια η αμυνα έκανε τη δουλειά. Πολύ σημαντικό ότι μπόρεσα να μοιράσω χρόνο στους παίκτες καθώς με τις συνθήκες που γίνονται οι τελικοί, υπάρχει ο φόβος τραυματισμών. Είμαστε εκεί που πρέπει για να κάνουμε το τρεμπλ που τόσο πολύ θέλουμε. Η εικόνα μας δείχνει ότι είμαστε έτοιμοι, αλλά πρεπει να παμε συγκεντρωμενοι και για να πάρουμε τη νίκη και τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη. Θέλουμε να τελειώσουμε την σειρά για να τελειώσει αυτή η μακρά σεζόν και να μην έχουμε τραυματισμούς» είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

 

Τελευταία Νέα