Δραματική νίκη για Διομήδη (23-22) στη Δράμα και «τελικός» με ΠΑΟΚ

Δραματική νίκη για Διομήδη (23-22) στη Δράμα και «τελικός» με ΠΑΟΚ

bet365

Ο Διομήδης κατάφερε να πάρει τη νίκη μέσα στην έδρα της Δράμας με 23-22 και περιμένει τον ΠΑΟΚ σε ματς δίχως αύριο για την πρόκριση στους τελικούς της Handball Premier.

Σε ένα ματς με απίστευτο φινάλε, ο Διομήδης πήρε τη νίκη με 23-22 στην έδρα της Δράμας και πάει για… τελικό με τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική της Handball Premier.

Η ομάδα της Δράμας έκανε δύσκολη τη ζωή στους παίκτες του Αργους έχοντας το προβάδισμα για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Τα πράγματα άλλαξαν στο 55’, όταν το 20-18 της Δράμας έγινε 20-21 για τον Διομήδη που είχε ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα, με τα τελευταία λεπτά να είναι δραματικά.

Η Δράμα ισοφάρισε, ο Διομήδης πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με 22-23 ένα λεπτό πριν από τη λήξη. Η ομάδα του Αργους δέχτηκε δίλεπτη και οι παίκτες της Δράμας έκλεψαν την μπάλα για μια τελευταία επίθεση, με 6 δευτερόλεπτα να απομένουν. Ο Βουλκίδης δοκίμασε μια λόμπα, αλλά ο Παπαντωνόπουλος βρήκε με τα δάχτυλα την μπάλα και αυτή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, με τους παίκτες του Διομήδη να ξεσπούν σε έξαλλα πανηγύρια.

Πλέον, την τελευταία αγωνιστική των play off φιλοξενούν στο Αργος τον ΠΑΟΚ, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος όπου θα τους περιμένει η ΑΕΚ με πλεονέκτημα έδρας. Σε περίπτωση που το ματς λήξει ισόπαλο, τότε ο ΠΑΟΚ (νίκησε 31-24 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στα play off) θα είναι αυτός που θα παίξει στους τελικούς με την ΑΕΚ.

H βαθμολογία

ΑΕΚ 9

ΠΑΟΚ 5

Διομήδης 5

Δράμα 1

 

Τελευταία Νέα