Πετρούνιας στο Gazzetta: «Πάνω στους κρίκους ήμουν ο καλύτερος, πιο... βαρύ το μετάλλιο από του Ρίο»

Δήμος Μπουλούκος
Πετρούνιας στο Gazzetta: «Πάνω στους κρίκους ήμουν ο καλύτερος, πιο... βαρύ το μετάλλιο από του Ρίο»

bet365

Ο σπουδαίος Λευτέρης Πετρούνιας στάθηκε στην προσπάθεια του μετά το χάλκινο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο και τόνισε πως πάνω στους κρίκους ήταν ο κορυφαίος του τελικού.

Ο τεράστιος Έλληνας αθλητής μετά από το χρυσό μετάλλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο κατέκτησε το χάλκινο στο Τόκιο και έγινε ο 2ος Έλληνας μετά από τον Δημοσθένη Ταμπάκο (χρυσό, ασημένιο) με 2 μετάλλια στους κρίκους. Πλέον με το μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια, η χώρα μας μετρα 12 μετάλλια σε Ολυμπιακούς στη γυμναστική (11 στην ενόργανη και ένα στη ρυθμική).

Ο άρχοντας των κρίκων μίλησε για το Παρίσι, εκεί όπου θα ψάξει το χρυσό, ενώ στάθηκε στον τελικό του Τόκιο που του έφερε το χάλκινο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Gazzetta:

«H σημασία είναι πιο μεγάλη και βαρύτερη από του Ρίο. Μου αρέσει το χρυσό χρώμα, αλλά θα επιστρέψουμε σε αυτό ξανά.

Τελείωσε ένα ταξίδι αυτής της τεράστιας πενταετίας από το Ρίο μέχρι σήμερα. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα. Έτσι είναι οι τελικοί, πρέπει να ξέρει να κερδίζεις, αλλά και να χάνεις. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Στην προσγείωση κάναμε και οι τρεις λάθος. Δεν ξέρω πως μέτρησε στους κριτές. Πάνω στους κρίκους ήμουν καλύτερος. Όταν κάνεις βήμα στην προσγείωση μπορεί να είναι χαμηλότερη η βαθμολογία από ότι περιμένεις.

Πήραν ψηλά σκορ και οι δύο Κινέζοι. Το βήμα μου στην προσγείωση δεν ήταν βήμα άγχους. Έκανα βήμα επειδή κουράστηκα, έδωσα ότι είχα και δεν είχα. Τώρα θέλω να κυνηγήσω το χρυσό στο Παρίσι. Θα επιστρέψω καλύτερος από ποτέ. Αφιερώνω το μετάλλιο στις κόρες μου και τη γυναίκα μου, τη Βασιλική».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα