Γυμναστική: Πρεμιέρα στα Παγκόσμια κύπελλα με 9, αλλά χωρίς Πετρούνια στο Κότμπους

Newsroom
Γυμναστική: Πρεμιέρα στα Παγκόσμια κύπελλα με 9, αλλά χωρίς Πετρούνια στο Κότμπους

bet365

Από τη Γερμανία ξεκινά ο νέος Ολυμπιακός κύκλος στην ενόργανη γυμναστική για εννιά Έλληνες πρωταθλητές.

Πολυπληθής θα είναι η ελληνική αποστολή στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής, που θα φιλοξενηθεί στο Κότμπους το διάστημα 24-27 Φεβρουαρίου.
Είναι ουσιαστικά και ο πρώτος αγώνας της χρονιάς, που ανοίγει τον ολυμπιακό κύκλο για το Παρίσι.

Στην διοργάνωση δηλώθηκαν 9 αθλητές και αθλήτριες. Συγκεκριμένα, θα πάρουν μέρος οι Νίκος Ηλιόπουλος (δίζυγο, μονόζυγο), Αντώνης Τανταλίδης (έδαφος, πλάγιος ίππος), Γρηγόρης Κοσμίδης (έδαφος), Στέφανος Τσολακίδης (πλάγιος ίππος, δίζυγο), Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (κρίκοι), Σταύρος Γκίνης (κρίκοι) στην κατηγορία ανδρών, καθώς και οι Ελβίρα Κατσάλη (δοκός ισορροπίας, έδαφος) Κωνσταντίνα Μαραγκού (άλμα, ασύμμετροι ζυγοί) και Αρετή Παγώνη (ασύμμετροι ζυγοί, δοκός ισορροπίας, έδαφος) στην κατηγορία γυναικών.

Απών θα είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος συνεχίζει την αποκατάστασή του μετά την επέμβαση στον δεξιό ώμο με στόχο να είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αυγούστου.

Οι προκριματικοί της διοργάνωσης θα ξεκινήσουν την Πέμπτη (24/02) με τα πέντε πρώτα όργανα (Άνδρες: έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι, Γυναίκες: άλμα, ασύμμετροι ζυγοί) και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή (25/02) με τα υπόλοιπα (Άνδρες: άλμα, δίζυγο, μονόζυγο, Γυναίκες: δοκός ισορροπίας, Έδαφος).

Σε δύο σκέλη θα διεξαχθούν, αντίστοιχα, και οι τελικοί των οργάνων, το Σάββατο (26/02) και την Κυριακή (27/02).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα