Πετρούνιας για το #metoo: «Δεν έχω δει αθλητή που να πέτυχε τους στόχους του, να έχει τέτοιο παράπονο» (vid)

Πετρούνιας για το #metoo: «Δεν έχω δει αθλητή που να πέτυχε τους στόχους του, να έχει τέτοιο παράπονο» (vid)

bet365

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε μία αιχμηρή δήλωση στις κάμερες για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης κατά την διάρκεια ενός κοσμικού event.

Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

O ολυμπιονίκης της γυμναστικής, ρωτήθηκε για το κίνημα του #metoo και τις καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις / παρενοχλήσεις, απαντώντας πως δεν είναι σίγουρος για το αν υπήρξαν μεμονωμένα περιστατικά, σημειώνοντας πως «αν υπήρξαν, λυπάμαι πολύ».

Παράλληλα άφησε αιχμές, λέγοντας πως δεν έχει δει αθλητή που έχει πετύχει τους στόχους του, να έχει προχωρήσει σε μία ανάλογη καταγγελία.

«Αν, αν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως, δεν έχω δει αθλητή που να βρίσκεται στα “φώτα” και έχει υλοποιήσει τους στόχους του να έχει τέτοιο παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Πετρούνια.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα