Σερένα Γουίλιαμς: Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το τένις
09/08/2022
ΤΕΝΝΙΣ

Σερένα Γουίλιαμς: Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το τένις

Μέσω ενός μηνύματος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η θρυλική Αμερικανίδα τενίστρια, Σερένα Γουίλιαμς, προανήγγειλε το τέλος της μυθικής της καριέρας!

Σε λίγες εβδομάδες κλείνει τα 41 και ακόμα γιορτάζει την πρώτη της νίκη μετά από 14 μήνες. Ο λόγος για την Σερένα Γουίλιαμς την Αμερικανίδα παίκτρια των 23 Grand Slam τίτλων στο μονό και άλλων 14 στο διπλό, που ετοιμάζεται να ρίξει τίτλους τέλους σε μια ονειρεμένη καριέρα!

Η πολύπειρη τενίστρια έφτασε στην πρώτη της νίκη στο απλό από τον Ιούνιο του 2021 και σε δηλώσεις της που ακολούθησαν άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε σύντομα να αποσυρθεί από το άθλημα.

Η Σερένα κατατάσσεται πρώτη στις γυναίκες και δεύτερη όλων των εποχών πίσω από τον Ρότζερ Φέντερερ με 365 νίκες σε Grand Slam. Επόμενη στη λίστα η Μαρίνα Ναβρατίλοβα με 305 νίκες.

Πλέον, με ένα ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρει ότι θα έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση. Συγκεκριμένα αναφέρει πως: «Έρχεται μια στιγμή στη ζωή που πρέπει να αποφασίσουμε να κινηθούμε προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Εκείνη η στιγμή είναι πάντα δύσκολη όταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ. Θεέ μου, μου αρέσει το τένις. Τώρα όμως, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Πρέπει να επικεντρωθώ στο να γίνω μαμά, στους πνευματικούς μου στόχους και τελικά να ανακαλύψω μια διαφορετική, αλλά απλά συναρπαστική Σερένα. Θα απολαύσω αυτές τις επόμενες εβδομάδες».

Δείτε το:

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]