Μαρλεν Αρνουά

Μαρλέν Αρνουά: Η Ολυμπιονίκης που ζει για να προσφέρει

Η Γαλλίδα πρωταθλήτρια του τάε κβον ντο, Μαρλέν Αρνουά, θα είναι παρούσα στο πρώτο συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό από το Gazzetta Women στο οποίο θα μιλήσει για τη δική της ιστορία από το panel Inspiration.

«Ακόμη και όταν βρίσκεσαι στο υψηλότερο επίπεδο [στον αθλητισμό], πρέπει να διασκεδάζεις». Αυτό έχει δηλώσει η χάλκινη Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο από τη Γαλλία, Μαρλέν Αρνουά και το στηρίζει μέχρι και σήμερα που έχει πια αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Και με γνώμονα αυτό η Αρνουά διασκέδαζε κάθε της διάκριση στο τάε κβον ντο. Και δεν ήταν λίγες. Το συναίσθημά της όταν κέρδισε το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο στο Λονδίνο 2012 ήταν απερίγραπτο όπως έχει πει. Και αυτή της τη χαρά ήθελε να τη νιώσουν και άλλοι.

Για τον λόγο αυτό ίδρυσε το ίδρυμα Foundation Heart Angel, μέσα από το οποίο βοήθησε παιδιά και αθλητές της Δυτικής Αφρικής. Και το αποτέλεσμα ήταν το πιο όμορφο αφού παιδιά του ιδρύματος κατάφεραν να βρεθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 και μάλιστα να διακριθούν.

Η Μαρλέν είχε προσφέρει στον κόσμο, με τον δικό της μοναδικό τρόπο και είχε καταφέρει να μοιράσει χαμόγελα. Παράλληλα, είναι πρέσβειρα του ιδρύματος Caravan for Peace μέσα από το οποίο ενώνει πρωταθλητές και όλοι μαζί προωθούν μηνύματα ειρήνης και ενότητας.

Μπορείτε να δείτε από κοντά τη Μαρλέν Αρνουά στο GWomen 1rst Women's Sports Summit 2022. Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας ΕΔΩ.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]