Badhn
22/08/2022
ΣΤΙΒΟΣ

Η συγκινητική ανάρτηση της Χριστίνας Παπαδοπούλου μετά το ευρωπαϊκό του Μονάχου

Τον απολογισμό μιας σπουδαίας χρονιάς για την εθνική ομάδα βάδην έκανε η Χριστίνα Παπαδοπούλου, σημειώνοντας φυσικά ότι ο πρωταθλητισμός έχει πολλές δυσκολίες, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά στις συναθλήτριές της.

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου είναι μέλος της εθνικής ομάδας βάδην γυναικών που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην πρωτεύουσα του Ομάν, Μουσκάτ, στα 20χλμ. τον Μάρτη του 2022. Φυσικά προ ολίγων ημερών βρέθηκε στο Μόναχο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπου με σπουδαία εμφάνιση τερμάτισε στη 13η θέση, με νέο φετινό ρεκόρ στη 1ώρ.35:19.

Η 26χρονη αθλήτρια συγκίνησε μάλιστα όλη τη χώρα, όταν μετά το τέλος του αγώνα της, πλησίασε την συναθλήτριά της Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, τη μεγάλη αρχηγό της εθνικής ομάδας βάδην, την αγκάλιασε θερμά και εντυπωσιασμένη από την επιτυχία της, τη ρώτησε: «Τι έκανες ρε;».

Σε δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελληνίδα αθλήτρια έκανε έναν απολογισμό της σεζόν, με ειδική μνεία στις συναθλήτριές της. Ενώ αποκάλυψε στον κόσμο, ότι τίποτα δεν είναι εύκολο και φυσικά υπάρχουν στιγμές που λυγίζει και κλαίει.

«Απλά θυμήσου πριν από 5 χρόνια ονειρεύτηκες το πού βρίσκεσαι τώρα!!!Αυτό σκεφτόμουν όλο αυτόν τον χρόνο! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η σεζόν τελείωσε!!! Κοιτάζοντας πίσω δεν μπορώ να ξεχάσω όλες τις στιγμές που περάσαμε, γέλια, δάκρυα, ατελείωτα χιλιόμετρα, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Πάσχα, τρία camp προετοιμασίας, τρεις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Προς την φανταστική μου ομάδα των τεσσάρων: Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα από αυτά τα πράγματα χωρίς εσάς!!! Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο θα ήταν να μην έχω κάποιον από εσάς να μην μιλήσω, να διαφωνήσω, να γελάσω!! Είμαι τόσο περήφανη για εμάς!! Πάμε και για άλλα πολλά!! Σ'αγαπώ Κουρκουτσάκη, Ντρισμπιώτη, Φιλτισάκου. Υ.Γ. Υπάρχουν μερικές φωτογραφίες από εμένα που κλαίω, γιατί θέλω όλοι να ξέρουν ότι τίποτα δεν είναι εύκολο! Επίσης, κλαίω σχεδόν κάθε εβδομάδα γιατί είμαι συναισθηματικής»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]