Αλίσα Σμιντ: Η Γερμανίδα που φέρει τον τίτλο «η πιο σέξι του κόσμου» θέλει απλώς να γίνει γνωστή ως αθλήτρια!
23/06/2022
ΣΤΙΒΟΣ

Αλίσα Σμιντ: Η Γερμανίδα που φέρει τον τίτλο «η πιο σέξι του κόσμου» θέλει απλώς να γίνει γνωστή ως αθλήτρια!

Η Γερμανίδα δρομέας 400 μέτρων που αναφέρεται ως μια από τις «πιο σέξι αθλήτριες στον κόσμο», θέλει απλώς να γίνει γνωστή για τις ικανότητές της στον στίβο.

Η Αλίσα Σμιντ έχει προκαλέσει αίσθηση στον κόσμο των social media για την εμφάνισή της. Οι περισσότεροι αναφέρονται σε χαρακτηριστικά της εξωτερικής της εμφάνισης, κι όχι στις ικανότητές της στον στίβο. Η Γερμανίδα αθλήτρια πήγε στους περσινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, ως μέλος της ομάδας σκυταλοδρομίας 4x400 μέτρων.

Παράλληλα, η 23χρονη έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις στην τηλεόραση και το μόντελινγκ κάτι που της χάρισε τον τίτλο της «πιο σέξι αθλητή». Ωστόσο, η Σμιντ δεν ενδιαφέρεται πολύ για τον τίτλο αυτο και θα προτιμούσε να είναι γνωστή μόνο για τις επιδόσεις της στον αθλητισμό.

«Θέλω απλώς να με αντιλαμβάνονται ως αθλήτρια, θέλω να εμπνεύσω τους νέους και να τους δώσω μια εικόνα για το όμορφο άθλημά μου», είπε στην Bild. «Το γεγονός ότι συναντώ τόσους πολλούς απίστευτα ενδιαφέροντες ανθρώπους είναι ακόμα απίστευτο για μένα και είμαι απείρως ευγνώμων για όλες αυτές τις εμπειρίες».

Η Σμιντ αγκαλιάζει τη ζωή της δημοτικότητας στα social media, «Δημιουργώ δημοσιεύσεις γιατί το απολαμβάνω και όταν μου αρέσει. Δεν βάζω καμία πίεση ή άγχος στον εαυτό μου για να πρέπει πάντα να προσφέρω κάτι νέο. Ο φίλος μου ο Φρέντι εξακολουθεί να τραβάει τις φωτογραφίες μου και ο μάνατζέρ μου Μαρσέλ φροντίζει για όλα τα άλλα. Αλλά απαντάω πάντα στις ερωτήσεις και τα σχόλια στο Insta η ίδια, είναι σαν ένα σύγχρονο αυτόγραφο . Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα»

Θυμίζουμε ότι τη δυσαρέσκειά της για τον τίτλος της «πιο σέξι ποδοσφαιρίστριας στον κόσμο» είχε εκφράσει και η διεθνής Κροάτισσα Άνα Μαρία Μάρκοβιτς.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]