putellas

Μπαρτσελόνα: Η απονομή του τροπαίου στις θριαμβεύτριες και οι πανηγυρισμοί! (vids)

Μαριλένα Καλόπλαστου

Μετά από έναν εντυπωσιακό τελικό και ανατροπή από 0-2, η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το 2ο Champions League της ιστορίας της με την Αλέξια Πουτέγιας να σηκώνει την κούπα στον ουρανό του Αϊντχόφεν. 

Μπορεί για ένα ημίχρονο η Βόλφσμπουργκ να της έβαλε δύσκολα, αλλά η πρωταθλήτρια Ισπανίας Μπαρτσελόνα κατάφερε στο δεύτερο μισό να... λύσει τον γρίφο να επιστρέφει από 0-2 και να πάρει την κούπα επικρατώντας τελικώς των Γερμανίδων με 3-2!

Μετά το σφύριγμα της λήξης στο «σπίτι» της Αϊντχόφεν, οι παίκτριες της Βόλφσμπουργκ κάθισαν στο γήπεδο δακρυσμένες, είχαν το παιχνίδι στα χέρια τους στο ημίχρονο αλλά τελικώς είδαν τις Καταλανές να χοροπηδάνε και να τραγουδούν! Λίγα λεπτά αργότερα κι αφού κάθε παίκτρια παρέλαβε το μετάλλιό της, η Αλέξια Πουτέγιας παρέλαβε το τρόπαιο, το φίλησε και κατευθύνθηκε προς τις συμπαίκτριές της.

Όταν έφθασε στο βάθρο των νικητών κοίταξε όλες τις «συντρόφους» της στη Βαρκελώνη και σήκωσε την κούπα πυροδοτώντας τη βροχή από κομφετί ενώ ακούγεται από τα ηχεία ο ύμνος του Champions League. Το τρόπαιο φυσικά μετά πέρασε από τα χέρια κάθε παίκτριας ώστε να έχουν την ευκαιρία να το σηκώσουν στον ολλανδικό ουρανό. Το «We are the champions» πήρε μετά την σκυτάλη με την ομάδα να τραγουδάει υπό τη συνοδεία των οπαδών στις κερκίδες.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]