messi_reporter

Μουντιάλ 2022: Ρεπόρτερ σε αργεντίνικο κανάλι μιλά εκ μέρους όλων των Αργεντινών στον Λιονέλ Μέσι

Η δημοσιογράφος, Σόφια Μαρτίνεθ, ευχαρίστησε τον Λιονέλ Μέσι που έφερε ευτυχία στις ζωές τόσων πολλών ανθρώπων, σε μια από τις καλύτερες post match interviews στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 35χρονος Λιονέλ Μέσι στο last dance του στην παγκόσμια σκηνή, είναι μόλις ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Αργεντινή να ξεπερνά το εμπόδιο της Κροατίας (3-0) στα ημιτελικά το βράδυ της Τρίτης και να αναμένει τον αντίπαλό της. Ο Λίο αφού ευστόχησε σε πέναλτι, έδωσε ασίστ στον Χουλιάν Αλβάρες, κι έδωσε μία ακόμα εντυπωσιακή παράσταση στο Κατάρ.

Η ρεπόρτερ της Television Publica Σοφία Μαρτίνεθ μετά το τέλος του αγώνα, αποφάσισε να πει αυτό που πολλοί άνθρωποι έχουν στο μυαλό τους τις τελευταίες ημέρες. Η έμπειρη δημοσιογράφος που εργάζεται για το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο της Αργεντινής, ευχαρίστησε τον αρχηγό της «αλμπισελέστε» γιατί ανεξάρτητα από την κατάκτηση του Μουντιάλ έχει επηρεάσει κάθε παιδί στη χώρα και έχει φέρει ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους.

Αναλυτικά τα λόγια καρδιάς, όπως μεταφράστηκαν από τον χρήστη του Twitter @ksoolina:

«Το τελευταίο πράγμα που θέλω να σου πω, και δεν είναι ερώτηση, αλλά ήθελα απλώς να πω ότι έρχεται ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σίγουρα, όλοι [οι Αργεντινοί] θέλουμε να κερδίσουμε την κούπα. Θέλω απλώς να σου πω ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα υπάρχει κάτι που κανείς δεν μπορεί να σου πάρει και είναι το γεγονός ότι είχες απήχηση στους Αργεντινούς, όλους. Μιλώ σοβαρά.

Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει φανέλα της ομάδας σου, ανεξάρτητα από το αν είναι ψεύτικη, αληθινή ή φτιαγμένη. Πραγματικά, άφησες το στίγμα σου στη ζωή όλων. Και αυτό, για μένα, είναι πέρα από το να κερδίσεις οποιοδήποτε Παγκόσμιο Κύπελλο. Κανείς δεν μπορεί να σου το πάρει αυτό και αυτή είναι η ευγνωμοσύνη μου, για την ποσότητα της ευτυχίας που φέρνεις σε πολλούς ανθρώπους. Ελπίζω σοβαρά να λάβεις αυτά τα λόγια στην καρδιά σου γιατί πραγματικά πιστεύω ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από το να κερδίσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και το έχεις ήδη. Οπότε σε ευχαριστώ, αρχηγέ.»

Δείτε το βίντεο:

Η Σοφία Μαρτίνεθ αποφοίτησε από το Minnesota State University τον Μάη του 2021, κι έχει εμπειρία τόσο σε ραδιόφωνο, έχοντας εργαστεί για δύο περίπου χρόνια στον ραδιοφωνικό σταθμό KMSU όσο και στην τηλεόραση. Τώρα βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ως απεσταλμένη του ESPN και του δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου της Αργεντινής. Με μια «βόλτα» από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καταλαβαίνει κανείς εύκολα τη λατρεία της στην «αλμπισελέστε».

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]