Άρσεναλ - Τότεναμ 4-0: Θρίαμβος στο λονδρέζικο ντέρμπι με ρεκόρ προσέλευσης στην ιστορία της αγγλικής Λίγκας (vid)

Άρσεναλ - Τότεναμ 4-0: Θρίαμβος στο λονδρέζικο ντέρμπι με ρεκόρ προσέλευσης στην ιστορία της αγγλικής Λίγκας (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Μπροστά σε κοινό-ρεκόρ 47.367 θεατών, η Άρσεναλ θριάμβευσε στο λονδρέζικο ντέρμπι κόντρα στην Τότεναμ με 4-0, έχοντας σε ρόλο πρωταγωνίστριας την Βίβιαν Μίντεμα (δύο γκολ).

Ντέρμπι μόνο στα «χαρτιά». Ιστορικό, από κάθε άποψη. Η Άρσεναλ επιβεβαίωσε ότι είναι το απόλυτο αφεντικό στο βόρειο Λονδίνο και το κοινό της απόλαυσε μια ακόμα τρομερή παράσταση απέναντι στη μεγάλη αντίπαλο, Τότεναμ (4-0), καταρρίποντας παράλληλα το ρεκόρ προσέλευσης στην ιστορία της Women Super League!

Μπροστά σε 47.367 θεατές (πουλήθηκαν 53.737 εισιτήρια συνολικά), οι Gunners πρόσθεσαν άλλη μια εμφατική νίκη στο πρόσφατο ενεργητικό τους απέναντι στις Σπερς, κάνοντας το 7X7 απέναντί τους στο «Emirates» με συνολικά γκολ 30-4! Πρωταγωνίστρια δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη σταρ, Βίβιαν Μίντεμα, η οποία με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ηγήθηκε της άνετης επικράτησης (44', 69').

Την αρχή έκανε η Μπεθ Μιντ με υπέροχο curler μόλις στο 5΄, η οποία μοίρασε και την ασίστ για το 3-0 στη Βραζιλιάνα στόπερ, Ραφαέλε. Το 2-0 και το 4-0 ήταν υπόθεση της Ολλανδής «killer» των 116 γκολ σε 133 εμφανίσεις με την Άρσεναλ.

Το προηγούμενο ρεκόρ προσέλευσης είχε σημειωθεί επίσης σε Άρσεναλ-Τότεναμ, εκείνη τη φορά στο νεόδμητο τότε «Tottenham Hotspur Stadium» (38.262 θεατές).

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]