lucybronze

Κίρα Γουόλς: Η Μπαρτσελόνα «έκλεισε» έναντι ποσού παγκόσμιο ρεκόρ την μέσο της Σίτι και της Αγγλίας

Ο καταλανικός σύλλογος κατέληξε σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση της σπουδαίας μέσου έναντι αμοιβής ρεκόρ περίπου 400.000 ευρώ!

Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με την Μάντσεστερ Σίτι για την μέσο Κίρα Γουόλς έναντι ενός ποσού που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ για το ποδόσφαιρο γυναικών!

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης με τις «λέαινες» είναι πλέον ελεύθερη να συζητήσει τους όρους και να κανονίσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις με τον σύλλογο της Βαρκελώνης. Σχετικά με το ποσό του deal, τα ισπανικά Μέσα γράφουν ότι πρόκειται για 400.000 ευρώ.

Ποσό ρεκόρ για την γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα, αλλά και για το ποδόσφαιρο γυναικών παγκοσμίως. Το προηγούμενο ρεκόρ είναι η μεταγραφή των 300 χιλιάδων λιρών της Πέρνιλ Χάρντερ στην Τσέλσι από τη Βόλφσμπουργκ τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησε μάλλον... απρόθυμα να πουλήσει την Γουόλς αφού απέρριψε πολλές προσφορές από την Μπάρτσα αυτό το καλοκαίρι.

Η διεθνής Αγγλίδα διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου της και θέλει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της. Η συμφωνία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για ξένες συμφωνίες που είναι στις 23:00 της Τετάρτης (07/09).

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]