hegerberg

Η Χέγκερμπεγκ απέτισε φόρο τιμής στα θύματα της ένοπλης επίθεσης στο Όσλο

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε gay bar στο κέντρο του Όσλο και η Νορβηγίδα διεθνής δεν μπορούσε να μείνει απαθής.

Η σταρ της Νορβηγίας Άντα Χέγκερμπεργκ απέτισε έναν συγκινητικό φόρο τιμής στα θύματα των πυροβολισμών σε νυχτερινό κέντρο αυτό το Σαββατοκύριακο, σηκώνοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού στα χρώματα του ουράνιου τόξου μετά το γκολ της εναντίον της Νέας Ζηλανδίας.

Το σκανδιναβικό έθνος συγκλονίστηκε από την επίθεση τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από ένα δημοφιλές gay bar στο Όσλο. Στο στόχαστρο μπήκαν επίσης δύο άλλοι χώροι, με τουλάχιστον δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους και πάνω από 10 να τραυματίζονται.

Η Χέγκερμπεργκ στον αγώνα της Εθνικής Νορβηγίας λίγες ώρες μετά την ένοπλη επίθεση, σκόραρε και κράτησε ψηλά το περιβραχιόνιο ως ένδειξη σεβασμού, ενώ αργότερα δημοσίευσε μια φωτογραφία της χειρονομίας στο Twitter μαζί με το μήνυμα «Αγάπη»!

Η 26χρονη επιθετικός είναι ένα από τα κορυφαία αστέρια του ποδοσφαίρου γυναικών, επίσης γνωστή για την ακτιβιστική της δράση.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]