Η χειρονομία της Μπονμάτι που γέμισε περηφάνια τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα

Η χειρονομία της Μπονμάτι που γέμισε περηφάνια τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα

Μαριλένα Καλόπλαστου

Η παίκτρια της Μπαρτσελόνα φίλησε και έδειξε στην κάμερα το μετάλλιο της δευτεραθλήτριας του Champions League με ικανοποίηση.

Υπάρχουν στιγμές που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη των οπαδών της Μπάρτσα όταν θα φέρνουν στο μυαλό του τη σεζόν 2021/22. Φυσικά κάποιες εξ' αυτών είναι αμιγώς ποδοσφαιρικές. Όπως για παράδειγμα η κατάκτηση του πρωταθλήματος με 30/30 νίκες! Υπάρχουν όμως κι κάποιες χειρονομίες που μπορεί να μην αφορούν τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Ευχαριστούμε την Aegean για την υποστήριξη της αποστολής #gwomengoestotorino για τον τελικό Champions League Γυναικών 2022.

Το βράδυ της 21ης ​​Μαΐου 2022 στον τελικό του Champions League κόντρα στη Λυών. Στον χαμένο για τις Καταλανές τελικό, στο τέλος του αγώνα, στην τελετή απονομής, οι παίκτριες της ομάδας παρέλαβαν τα μετάλλια της δευτεραθλήτριας Ευρώπης.

Πολλοί ποδοσφαιριστές, σε άλλα τουρνουά, συνήθως μόλις φορούν το ασημένιο μετάλλιο στον λαιμό τους το αφαιρούν. Αφαιρώντας παράλληλα έτσι και κάθε αξία ή συμβολισμό. Πριν από λίγο καιρό, στο Euro 2020, σχεδόν όλοι οι παίκτες της Αγγλίας για παράδειγμα έβγαλαν το μετάλλιο μετά την ήττα από την Ιταλία στον τελικό. Η πράξη τους λογοκρίθηκε στα social media.

Οι παίκτριες της Μπαρτσελόνα όμως δεν ακολούθησαν αυτή την πρακτική. Η περυσινή MVP του τελικού Αϊτάνα Μπονμάτι όταν ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφερίν έβαλε στο λαιμό της το μετάλλιο, εκείνο το χάιδεψε, το φίλησε και το έδειξε στην κάμερα με ικανοποίηση και περηφάνια.

Μόνο οι αληθινά μεγάλοι ξέρουν να χάνουν, όπως η άσος της Μπαρτσελόνα.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]