H Barcelona

Το μεγαλείο της Μπαρτσελόνα: Τα κλάματα και η αποθέωση από 15.000 Ισπανούς

Οι 15.000 φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα αποθεώσαν την ομάδα τους παρά την ήττα και ακουγόντουσαν περισσότερο από αυτούς της Λιόν παρά την απογοήτευση.

Αποστολή στο Τορίνο: Αντώνης Σαούλης

Ταξίδεψαν στο Τορίνο σχεδόν σίγουροι. Βλέπετε, η Μπαρτσελόνα ήταν το απόλυτο φαβορί στον τελικό του Champions League γυναικών κόντρα στην Λιόν. Ωστόσο, ο προπονητής της Μπάρτσα, το είχε πει στη συνέντευξη Τύπου. “Δεν έχουμε νικήσει πότε τη Λιόν, οπότε θα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο”, τόνισε.

Ευχαριστούμε την Aegean για την υποστήριξη της αποστολής #gwomengoestotorino για τον τελικό Champions League Γυναικών 2022.

Οι 15.000 Καταλανοί λοιπόν περίμεναν να δουν την Πουτέγιας και την παρέα της να κάνει το back to back. Είδαν τελικά την Λιόν να “καταπίνει” το φαβορί. Το γρήγορο 3-0 των Γαλλίδων δεν μπορούσε να ανατραπεί. Παρόλα αυτά δεν σταμάτησαν να τραγουδούν. Και όχι μόνο αυτό. Χειροκρότησαν τη νικήτρια Λιόν και μετά προσπάθησαν να… παρηγορήσουν τις παίκτριες της Μπαρτσελόνα.

Η Πουτέγιας δε σταμάτησε να κλαίει και οι φίλαθλοι της Μπάρτσα δεν σταμάτησαν να τραγουδούν. Μετά την απονομή μάλιστα, η ομάδα της Μπαρτσελόνα έκανε τον γύρο της… παρηγοριάς (και όχι του θριάμβου) χειροκροτώντας όλους όσους βρέθηκαν στο Juventus Stadium.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]