Η Χρυσούλα Κουρομπύλια

Χρυσούλα Κουρομπύλια: Η Ελληνίδα που ξεχώρισε στον τελικό του Champions League

Η Ελληνίδα διαιτητής έγραψε ιστορία μιας και ήταν πρώτη επόπτης στον τελικό του Champions League Γυναικών. H αγκαλιά με τον Θεοδωρίδη και η ελληνική σημαία

Αποστολή στο Τορίνο: Αντώνης Σαούλης

Από μόνη της η είδηση ήταν σημαντική. Ήταν ιστορική. Όταν η UEFA ανακοίνωσε τις διαιτητές για τον τελικό του Champions League γυναικών ήταν και το όνομα μιας “δικιάς” μας. Η Χρυσούλα Κουρομπύλια επιλέχθηκε να είναι η πρώτη βοηθός στον τελικό της Μπαρτσελόνα με την Λιόν. Και στο τέλος τα πήγε περίφημα.

Η Ελληνίδα διαιτητής δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα στα 90+ λεπτά που διήρκησε ο αγώνας και φυσικά χάρηκε με την ψυχή της όταν ολοκληρώθηκε το ματς. Μάλιστα είχε θερμή αγκαλιά πριν πάρει το μετάλλιο της με τον γενικό γραμματέα της UEFA, Θεόδωρο Θεοδωρίδη και στη συνέχεια πήρε θέση για τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Όμως η Χρυσούλα Κουρομπύλια δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια πήρε την ελληνική σημαία, φίλησε το μετάλλιο κι έκανε το σταυρό της. Ήταν και η δική της μεγάλη βραδιά…

Ευχαριστούμε την Aegean για την υποστήριξη της αποστολής #gwomengoestotorino για τον τελικό Champions League Γυναικών 2022.

Η Κουρομπύλια

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]