champions league

Το GWomen στον τελικό του Champions League Γυναικών!

Αντώνης Σαούλης

Το GWomen θα είναι το μοναδικό ελληνικό μέσο το οποίο θα δώσει το παρών στο Τορίνου για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Λιόν.

Μπορεί μέσα σε τρεις μήνες ένα project να δημιουργήσει τέτοιο impact, ώστε να ειναι μέσα στους καλεσμένους στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς σε ό,τι αφορά τον ομαδικό γυναικείο αθλητισμό; Ρητορική η ερώτηση.

Το GWomen, λοιπόν θα βρίσκεται στον τελικό του Champions League Γυναικών μιας και η UEFA και η Chief του γυναικείου ποδοσφαίρου, Ναντίν Κέσλερ “αγκάλιασαν” την πρωτοβουλία και το project του Gazzetta. Την ανάδειξη δηλαδή του γυναικείου αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Μέσα σε αυτούς τους τρεις μήνες το GWomen έχει προβάλλει πολλές και ξεχωριστές πτυχές του γυναικείου ποδοσφαίρου. Στην Ελλάδα, με την μεγάλη έρευνα που έγινε, την παρουσίαση ομάδων και τις συνεντεύξεις αρκετών αθλητριών. Στην Ευρώπη με την ανάδειξη προσωπικοτήτων που έχουν βοηθήσει το άθλημα να κάνει βήματα μπροστά. Στον κόσμο με τις ειδήσεις για το equal pay και όχι μόνο.

Το GWomen λοιπόν θα είναι το μοναδικό ελληνικό μέσο το οποίο θα δώσει το παρών στο Τορίνο και στο γήπεδο της Γιουβέντους. Εκεί όπου το Σάββατο στις 22:00 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Λιόν. Εκτός από το να παρακολουθήσει τον αγώνα θα έχει την δυνατότητα να μιλήσει με την Ναντίν Κέλσερ σε μία αποκλειστική συνέντευξη για όλα όσα αφορούν το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Ταυτόχρονα, από σήμερα μέχρι και την Κυριακή, το GWomen βάζει σορτσάκι και εξάταπα με θέματα για τον τελικό του Champions League αλλά και συνολικά για το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Το Gazzetta θα βρίσκεται ταυτόχρονα στο Βελιγράδι με την τεράστια ομάδα του για το Final 4, στο ΟΑΚΑ για τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ με την τεράστια κάλυψη της μεγαλύτερης αθλητικής δημοσιογραφικής ομάδας και στο Τορίνο για τον τελικό του Champions League Γυναικών ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Λιόν.

Την ίδια ώρα το Gazzetta βρίσκεται και στο Roland Garros για τις μεγάλες μάχες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη και από Δευτέρα φτιάχνει βαλίτσες για Μοντε Κάρλο για το grand prix του Μονακό.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]