lyon_barca

Champions League: Ποια είναι η διαφορά στην τιμή των εισιτηρίων για τον τελικό ανδρών και γυναικών;

Newsroom

Το ακριβότερο εισιτήριο για τον τελικό των γυναικών είναι 20 ευρώ ενώ το αντίστοιχο για το μεγάλο ραντεβού των ανδρών είναι 690 ευρώ!

Η στιγμή έφτασε. Ο πολυαναμενόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας της χρονιάς τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες, είναι προ των πυλών. Χρονικά προηγείται αυτός των γυναικών, με τη «μάχη» των Μπαρτσελόνα και Λυών να είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 ώρα Ελλάδας στις 21 Μάη, στο Τορίνο. Ενώ αυτή των ανδρών ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης έπεται στις 28 Μάη κι ώρα 22:00 στο Παρίσι.

Ο τελικός του Champions League φιλοξενεί τις δύο καλύτερες ομάδες τη δεδομένη στιγμή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και στέφει τον καλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο της σεζόν. Για αυτό, δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές θα ταξιδέψουν στις διοργανώτριες πόλεις για να δουν τους αντίστοιχους τελικούς της κατηγορίας γυναικών και ανδρών.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τα δύο παιχνίδια έχουν εξωπραγματική διαφορά!

Το ακριβότερο εισιτήριο για να δεις το Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης στο Stade de France κοστίζει 690 ευρώ, ενώ το ακριβότερο για το Μπαρτσελόνα - Λυών στο Juventus Stadium θα είναι 20 ευρώ. Σχεδόν 35 φορές πιο ακριβό στο Παρίσι από ό,τι στο Τορίνο.

Αντίστοιχα, για να δει κάποιος τις παίκτριες της Μπάρτσα και της OL η επόμενη και μοναδική κατηγορία είναι εισιτήρια των 10 ευρώ, ενώ στους άντρες υπάρχουν άλλες τρεις κατηγορίες των 490, 180 και 70 ευρώ.

Ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι η UEFA χορήγησε σε κάθε έναν από τους συλλόγους στον τελικό των γυναικών 3.000 δωρεάν εισιτήρια για διανομή μεταξύ των μελών ή των φιλάθλων τους.

Ευχαριστούμε την Aegean για την υποστήριξη της αποστολής #gwomengoestotorino για τον τελικό Champions League Γυναικών 2022.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]