Delle done
27/03/2022
ΜΠΑΣΚΕΤ

Έλενα Ντέλε Ντον: Αφήνει για λίγο τα παρκέ και αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου στο Οβάλ Γραφείο!

Η δύο φορές MVP στην κορυφαία Λίγκα του μπάσκετ γυναικών, Ντέλε Ντον, ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα μπασκετικά της περνώντας από τον ρόλο του... συμβούλου με τον Τζο Μπάιντεν.

Η Έλενα Ντέλε Ντον συνοδεύει κάθε πτυχή του εαυτού της με την επιτυχία. Μέσα στην μεγάλη της μπασκετική πορεία στο WNBA έχει καταφέρει να εντάξει στην τροπαιοθήκη της τόσο συλλογικούς, όσο και ομαδικούς τίτλους! Αυτή τη φορά το επίτευγμα δεν αφορά «στρογγυλή θεά», αλλά... το οβάλ γραφείο του Τζο Μπάιντεν!

«Η Έλενα Ντέλε Ντον διορίστηκε στο Συμβούλιο Υγείας και Φυσικής Κατάστασης του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ως... συμπρόεδρος με τον παγκοσμίου φήμης σεφ, Χοσέ Αντρές» ήταν η είδηση της Τετάρτης (23/03) που δίνει ακόμη μία πρόκληση στην πρωταγωνίστρια των Ουάσινγκτον Μίστικς.

«Με τιμάει ιδιαίτερα αυτός ο διορισμός, ειδικά όταν πρόκειται να βρίσκονται δίπλα σε ένα τόσο διακεκριμένο επαγγελματία. Σας ευχαριστώ και ανυπομονώ να αξιοποιήσω την ευαισθητοποίηση γύρω από τους καλύτερους τρόπους για να φροντίσουμε το μυαλό και το σώμα μας» έγραψε η ίδια.

Το Συμβούλιο Αθλητισμού, Φυσικής Κατάστασης και Διατροφής του Προέδρου είναι μια συμβουλευτική επιτροπή που προωθεί την υγιεινή, προσβάσιμη διατροφή και σωματική άσκηση για όλους τους Αμερικανούς. Το συμβούλιο ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1940 με έμφαση στη φυσική κατάσταση των νέων πριν ο Πρόεδρος Τζον Φ. Κένεντι αλλάξει το όνομα και το σκοπό, ώστε να υπηρετήσει όλους τους Αμερικανούς το 1963.

Η Ντον θα γίνει μέρος μίας μακράς λίστας διακεκριμένων αθλητών που είχαν προηγουμένως διοριστεί για να υπηρετήσουν σε παρόμοιο ρόλο στο εν λόγω Συμβούλιο, μεταξύ των οποίων και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Στα 32 της χρόνια η δις WNBA MVP ετοιμάζεται να επιστρέψει στα παρκέ για το πρωτάθλημα του 2022, το οποίο ξεκινά στις 6 Μαΐου. Μετά από απουσία περίπου δύο σεζόν εξαιτίας προβλημάτων από τραυματισμό στην πλάτη κατά τη διάρκεια των τελικών του 2019. Με νέο τίτλο, νέο παράσημο, αλλά με την ίδια όρεξη για επιτυχία!

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]