1ο Gwomen Summit: Υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α το πρώτο συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό
19/11/2022

1ο Gwomen Summit: Υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α το πρώτο συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στηρίζει το πρώτο συνέδριο για τον γυναικείο αθλητισμό που διοργανώνεται από το Gazzetta και το GWomen παραχωρώντας αιγίδα στη διοργάνωση.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο Υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Μαυρώτας έδειξαν τη στήριξή τους στο πρώτο συνέδριο που θα αφορά στον γυναικείο αθλητισμό.

Ο αρμόδιος για όλα τα αθλητικά δρώμενα της χώρας φορέας παραχώρησε αιγίδα στο event που έχει στόχο την ενδυνάμωση της γυναίκας στον χώρο του αθλητισμού και την ισότητα, πράγματα τα οποία επιδιώκουμε να επιτευχθούν μέσω των ομιλιών εξέχουσων προσωπικοτήτων του αθλητισμού.

Στις 21 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Ελληνίδες και ξένες πρωταθλήτριες, εμβληματικές μορφές του γυναικείου αθλητισμού, μεγαλύτερη αλλά και νέα γενιά συνομιλούν, καταθέτουν την πραγματικότητά τους, μοιράζονται τις εμπειρίες τους και όλες μαζί έχουν στόχο να εμπνεύσουν και να ενισχύσουν με τη δική τους υπόσταση τον χώρο του γυναικείου αθλητισμού για ένα καλύτερο αύριο.

Μέσα από πέντε panels με θεματικές Equality, Empowerment, Generation:Win, Inspiration και ένα ειδικά αφιερωμένο panel στο ποδόσφαιρο γυναικών με τίτλο Kicking Like a Girl θα ακούσουμε όλα όσα έχουν να μας πουν οι γυναίκες που ζουν μέσα στον αθλητισμό. Κορυφαίες αθλήτριες, γυναίκες με σημαντικούς θεσμικούς ρόλους και πολλές ακόμη σημαντικές προσωπικότητες θα συγκεντρωθούν σε έναν χώρο, με έναν μοναδικό στόχο: Το καλύτερο αύριο για τη γυναίκα στον αθλητισμό.

Θυμίζουμε πως τα έσοδα του συνεδρίου θα διατεθούν σε δύο μη κερδοσκοπικά σωματεία.

Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας ΕΔΩ.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]