Απίστευτο: Έκαναν σεξ ενώ δίπλα τους περνούσαν τα αγωνιστικά του WRC

Πάνος Σεϊτανίδης
Απίστευτο: Έκαναν σεξ ενώ δίπλα τους περνούσαν τα αγωνιστικά του WRC
Παθιασμένο ζευγάρι δεν μπορούσε να κρατήσει τις ορμές του και έκανε σεξ μέσα στην ειδική διαδρομή του Ράλλυ Μόντε Κάρλο.

Μία απίστευτη εικόνα έκανε το γύρο του κόσμου μέσω της live τηλεοπτικής κάλυψης του Ράλλυ Μόντε Κάρλο, με το οποίο ανοίγει η αυλαία του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. «Αυτόπτης μάρτυρας» ήταν ο ελληνικής καταγωγής Ιορδάνης Σερδερίδης, που μέσα στη δεύτερη ειδική διαδρομή… «τα είδε όλα».

Ενώ λοιπόν ήταν στη μήκους 24.9 χιλιομέτρων ειδική La Cabanette/Col de Castillon και βρισκόταν σε σημείο όπου το θηριώδες Puma Rally1 πήγαινε… τάπα, στη δεξιά πλευρά του δρόμου εκτυλίσσονταν σκηνές… πορνό!

Παθιασμένο ζευγάρι αγνοούσε την παρουσία άλλων θεατών γύρω του και εκμεταλλευόμενο την αδρεναλίνη του να βρίσκεται μόλις δύο μέτρα από τα υβριδικά αγωνιστικά που περνούσαν από το σημείο με αδιανόητα υψηλές ταχύτητες, έκανε σεξ!

Δεν ξέρουμε αν πίστευαν πως το σκότος καθώς ήταν νυχτερινή ειδική κι ο θόρυβος από το αγωνιστικό θα κάλυπταν το οπτικό και το ηχητικό μέρος των πράξεων τους ή αν αντίθετα, το έκαναν επίτηδες για να διαφημίσουν τον έρωτά τους σε όλο τον κόσμο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή, βάζει από την πρώτη κιόλας ημέρα δράσης του WRC για το 2023, υποψηφιότητα για την εικόνα της χρονιάς.

Αξίζει δε να αναφέρουμε πως ο Σερδερίδης έχασε πολύ χρόνο στη δεύτερη ειδική διαδρομή γιατί όπως ανέφερε σε δηλώσεις του «…βγήκε εκτός δρόμου σε ένα πονηρό σημείο».
Ποιο πονηρό από αυτό;

Σεξ στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο

Φωτογραφία: WRC Live

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!