Formula 1, Μονακό: Ο Μπότας έκανε δώρο στον Χάμιλτον τη γυμνή φωτογραφία του (vid)

Formula 1, Μονακό: Ο Μπότας έκανε δώρο στον Χάμιλτον τη γυμνή φωτογραφία του (vid)
Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα μπορεί πλέον να στολίσει τον τοίχο του σπιτιού του με την αγαπημένη του φωτογραφία για το 2022.

Λίγες ημέρες μετά το Grand Prix του Μαϊάμι, ο οδηγός της Alfa Romeo, Βάλτερι Μπότας «έριξε» το ίντερνετ όταν δημοσίευσε μία γυμνή φωτογραφία του από τις διακοπές που έκανε στο Άσπεν του Κολοράντο. Η δημοσίευση αυτή όπως είναι λογικό πήρε τεράστιες διαστάσεις στα social media, με το ένα meme να διαδέχεται το άλλο.

Η απήχηση που είχε η φωτογραφία ήταν τέτοια, που ο Φινλανδός πούλησε αντίτυπά της για φιλανθρωπικούς σκοπούς, συγκεντρώνοντας 50.000 ευρώ. Ένας μεγάλος... θαυμαστής της φωτογραφίας είναι ο τέως teammate του, Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος ανέφερε πως θα την αγόραζε.

Στο πλαίσιο του Grand Prix Μονακό, ο Μπότας επιφύλαξε μία έκπληξη για τον Χάμιλτον. Ο Φινλανδός οδηγός προσκάλεσε τον Βρετανό στο motorhome της Alfa Romeo, όπου του έδωσε ένα κάδρο με τη γυμνή του φωτογραφία. Όπως είναι λογικό αμφότεροι ξέσπασαν σε γέλια. Μάλιστα ο Χάμιλτον ανέφερε πως θα κολλήσει ένα αυτοκόλλητο πάνω με εκείνον να κάθεται σε μία καρέκλα δίπλα στον Μπότας και υποσχέθηκε πως την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί το Κολοράντο θα βγάλει μία ανάλογη φωτογραφία, με τα δικά του "κάλλη" να αποκαλύπτονται.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Χάμιλτον να παίρνει δώρο τη φωτογραφία της χρονιάς από τον Μπότας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!