Βραδιά τελικού απόψε στο Europa League

Gazzetta team
Βραδιά τελικού απόψε στο Europa League

bet365

Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Η Βιγιαρεάλ κυνηγάει το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο και το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να επιστρέψει στους ευρωπαϊκούς τίτλους, 4 χρόνια μετά την κατάκτηση του Europa League στην Στοκχόλμη, με τη νίκη 2-0 κατά του Άγιαξ.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» και οι «μπέμπηδες» διεκδικούν απόψε (22:00) στο Γκντανσκ το τρόπαιο του Europa League.

Η παράδοση του 0-0 και το αήττητο σερί

Οι 4 προηγούμενες αναμετρήσεις τους, όλες για το Champions League, τελείωσαν ισόπαλες με 0-0!

Η Βιγιαρεάλ συμπλήρωσε 14 αγώνες αήττητη στο Europa League. Ο προπονητής της Ουνάι Έμερι θα βρεθεί για 5η φορά σε τελικό Europa League. Μετράει 3 κατακτήσεις με τη Σεβίλλη και μία ήττα με την Άρσεναλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέτριψε με 6-2 στον ημιτελικό τη Ρόμα και ήταν 7 ματς αήττητη, με 5 νίκες και 2 ήττες στη διοργάνωση, πριν ηττηθεί στη ρεβάνς με 3-2 στη Ρώμη. Έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Champions League και θέλει να κατακτήσει το 6ο ευρωπαϊκό της τρόπαιο.

Η μέθοδος κατάκτησης του τροπαίου

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τον τελικό του Europa League, Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ανάμεσά στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται είναι και αυτά για την κατάκτηση του κυπέλλου, τη μέθοδο κατάκτησης του τροπαίου (κανονική διάρκεια, παράταση, πέναλτι), τα συνολικά οφσάιντ, τις τελικές προσπάθειες προς την εστία, το πρώτο γεγονός στον αγώνα (πλάγιο άουτ, φάουλ, ελεύθερο από το τέρμα), τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δεχτεί κόκκινη κάρτα, τον παίκτη που θα δώσει ασίστ.

Τρεις προωθητικές ενέργειες στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ συνεχίζονται οι προωθητικές ενέργειες, «Επιστροφή Στοιχήματος», «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης», για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Η «Επιστροφή Στοιχήματος» προσφέρεται στους τελικούς του Europa League Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι.

Ειδικά στοιχήματα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έναρξη, στις 11 Ιουνίου, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και το Πάμε Στοίχημα καθημερινά προσφέρει μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις.

Η σημερινή προσφορά είναι για την Ελβετία, να φτάσει έως τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» για τους παίκτες του Πάμε Στοίχημα

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, που καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ, μπορούν να συμμετάσχουν στο νέο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις».

Kατεβάζοντας την εφαρμογή OPAPP, παίζουν, σκανάρουν τον λαχνό τους και μπαίνουν σε κληρώσεις για να κερδίζουν επιβραβεύσεις και άλλα δώρα.

Για το «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις» και τις επιβραβεύσεις που παρέχονται μέσω αυτού στα εγγεγραμμένα μέλη του προγράμματος ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την εφαρμογή ή ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα