Θα συνεχίσει το σερί η Άρσεναλ ή θα επιστρέψει στις επιτυχίες η Γιουνάιτεντ;

Gazzetta team
Θα συνεχίσει το σερί η Άρσεναλ ή θα επιστρέψει στις επιτυχίες η Γιουνάιτεντ;

bet365

Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr το ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας της Premier League μετά την ήττα με 1-2 από την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πριν από αυτό το ματς ήταν 13 αγωνιστικές αήττητη με 10 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η τελευταία ομάδα που την είχε κερδίσει ήταν η Άρσεναλ, την 1η Νοεμβρίου, με 0-1 στο Old Trafford.

Από τη νίκη με 1-3 κατά της Σαουθάμπτον προέρχεται η Άρσεναλ. Πήρε ρεβάνς για τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο. Είναι αήττητη 6 αγωνιστικές στην Premier League, με 5 νίκες και μία ισοπαλία.

Θα συνεχίσουν το σερί οι «κανονιέρηδες» ή θα επιστρέψουν στις επιτυχίες οι «μπέμπηδες»;

Πάνω από 300 επιλογές και «Money Back»

Το Σάββατο, στις 19:30, στο Emirates Stadium, θα διεξαχθεί το ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει πολλές προσφορές.

Ο μεγάλος αγώνας της Premier League παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του, έχει περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές, ενώ προσφέρεται και το «Money Back», για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με 0% γκανιότα, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους, παίζονται ακόμα στο Pamestoixima.gr ο σημερινός αγώνας της Serie A Τορίνο-Φιορεντίνα (21:45), το αυριανό παιχνίδι της Super League Παναθηναϊκός-Λαμία (19:30), τα ματς της Κυριακής στην Premier League, Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ (18:30) και στη Super League, Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός (19:30) και η αναμέτρηση της Δευτέρας στη La Liga, Μπέτις-Οσασούνα (22:00).

Οι σημερινές προσφορές με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά θα βρείτε στο Pamestoixima.gr τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις:

Οι σημερινές προσφορές είναι οι ακόλουθες:

  • Στουτγάρδη-Μάιντζ: Over 8,5 κόρνερ, Λυών-Μπορντό: Over 2,5 γκολ, Τορίνο-Φιορεντίνα: Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει η Τορίνο.
  • Βαγιαδολίδ-Ουέσκα: 2-3 γκολ, Ρέντινγκ-Μπόρνμουθ: Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει η Μπόρνμουθ, Σαραγόσα-Πονφεραντίνα: Goal.
  • Λυών-Μπορντό: 3-0, 2-2, 1-2.
  • Τορίνο-Φιορεντίνα: 2-0, 2-2, 1-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα