Μεγάλα κέρδη σε ΣΚΟΡ 6, ΣΚΟΡ 4 και ΤΕΤΡΑΠΛΟ των ελληνικών ιπποδρομιών

Gazzetta team
Μεγάλα κέρδη σε ΣΚΟΡ 6, ΣΚΟΡ 4 και ΤΕΤΡΑΠΛΟ των ελληνικών ιπποδρομιών

bet365

Σπουδαία νίκη για τον ΝΤΡΑΓΚΟΝΕΤ στο Grand Prix 28ης Οκτωβρίου.

Εντυπωσιακά photo finish και μεγάλα κέρδη στα παιχνίδια ΣΚΟΡ 6, ΣΚΟΡ 4 και ΤΕΤΡΑΠΛΟ επιφύλασσε η πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Νοεμβρίου που διεξήχθη χθες στο Markopoulo Park. Τέσσερις νικητές του ΣΚΟΡ 6 οι οποίοι προέβλεψαν σωστά τους ίππους που τερμάτισαν πρώτοι σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες, είχαν κάθε λόγο να χαμογελούν, καθώς το δημοφιλές παιχνίδι μοίρασε σε έναν νικητή 10.010,85 ευρώ ενώ στους άλλους τρεις από 5,005.42 ευρώ.

Σημαντικά κέρδη μοίρασε και το ΣΚΟΡ 4 της 1ης ιπποδρομίας. Συγκεκριμένα, ένας τυχερός κέρδισε 3,842.25 ευρώ, ενώ άλλοι τρεις παίκτες κέρδισαν από 1,921.12 ευρώ. Δυνατή απόδοση είχε και το ΤΕΤΡΑΠΛΟ της 2ης ιπποδρομίας καθώς βρέθηκαν τέσσερις νικητές που κέρδισαν από 1,277.15 ευρώ.

Θέαμα στην 1η, τη 2η και την 6η ιπποδρομία

Στην 29η ιπποδρομιακή συγκέντρωση την παράσταση έκλεψαν τόσο ο νικητής του Grand Prix 28ης Οκτωβρίου, ΝΤΡΑΓΚΟΝΕΤ (FR), όσο και οι θεαματικές αφίξεις των ΓΚΡΕΪΤ ΜΠΙΛΗΒ (GR) και ΣΑΛΑΑΣΕΛ (GB) που νίκησαν στη 2η και την 6η ιπποδρομία αντίστοιχα.

Ο τετραετής καθαρόαιμος ΝΤΡΑΓΚΟΝΕΤ (FR), ιδιοκτησίας των Μιχάλη Μποδούρογλου και Σταμάτη Μόλαρη, σημείωσε την έβδομη νίκη του και την τέταρτη συνεχόμενη. Κατέκτησε το Grand Prix 28ης Οκτωβρίου με προπονητή τον Χρήστο Θεοδωράκη, έχοντας στη σέλα του τον αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη.

Δείτε το βίντεο από την επικράτηση του ΝΤΡΑΓΚΟΝΕΤ στην 1η ιπποδρομία

Ο πενταετής καθαρόαιμος ίππος, ιδιοκτησίας Vasiliou Stables, ΣΑΛΑΑΣΕΛ (GB), επέστρεψε στις νίκες στην 6η ιπποδρομία, που διεξήχθη στην απόσταση των 1.400 μέτρων. Επικράτησε των αντιπάλων του, με προπονητή τον Άδωνι Κρητικό και αναβάτη τον Γιώργο Μερσινιά.

Βίντεο από τη δυνατή άφιξη του ΣΑΛΑΑΣΕΛ στην 6η ιπποδρομία

Στη 2η ιπποδρομία, η ελληνικής ιπποπαραγωγής τριετής φοράδα ΓΚΡΕΪΤ ΜΠΙΛΗΒ (GR), κατέκτησε την πρώτη νίκη της καριέρας της πραγματοποιώντας εκπληκτικό finish. Ιδιοκτησίας των Σταύλων Κουίνς Γουεϊ και με προπονήτρια την Ειρήνη Κεράτσα, πέρασε πρώτη τη γραμμή του τερματισμού με αναβάτη τον Νίκο Μιχαηλίδη.

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον ΣΑΛΑΑΣΕΛ (GB)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα