winmasters: Η Σεβίλλη δεν σκοπεύει να περιμένει την Γουλβς!

Gazzetta team
winmasters: Η Σεβίλλη δεν σκοπεύει να περιμένει την Γουλβς!

bet365

Στην 'Schauinsland Reisen Arena' του Ντούισμπουργκ, Γουλβς και Σεβίλλη διεκδικούν ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa League.

Η Γουλβς φτάνει στο παιχνίδι έχοντας... επιβιώσει στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Η αγγλική ομάδα μετά το 1-1 στον Πειραιά, επιβλήθηκε με σκορ 1-0 στο 'Molineux' αλλά χρειάστηκε μπόλικη τύχη και το VAR για να κρατήσει το υπέρ της σκορ και την πρόκριση μέχρι το τέλος. Με τον Νούνο Εσπίριτο και τους παίκτες του να παραδέχονται πως υπέφεραν. Η Σεβίλλη έπαιξε με την Ρόμα σε νοκ-άουτ ματς την πρόκριση στα προημιτελικά και επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία. Το τελικό 2-0 αδικεί περισσότερο τους Ανδαλουσιάνους, που άφησαν τους 'τζαλορόσι' σε ρόλο κομπάρσου. Τώρα Γουλβς και Σεβίλλη διασταυρώνουν τα ξίφη τους και η winmasters με το πλήθος ειδικών στοιχημάτων που προσφέρει κάνει ακόμη πιο συναρπαστική την αναμέτρηση!

Ενισχυμένες* αποδόσεις στο Europa League

Οι δύο ομάδες παρουσίασαν ευχέρεια στο γρήγορο σκοράρισμα στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Ρόμα αντίστοιχα. Η Γουλβς άνοιξε το σκορ μόλις στο 8', η Σεβίλλη πήρε προβάδισμα στο 21'. Με δεδομένο πως οι Ανδαλουσιάνοι σκοπεύουν να επιτεθούν από νωρίς και οι Άγγλοι διαθέτουν ικανότητα στον ανοιχτό χώρο, το ενδεχόμενο να έχουμε γκολ πολύ γρήγορα στην αναμέτρηση είναι εξαιρετικά πιθανό. Το πόσο γρήγορα μπορείς να το αποφασίσεις εσύ μέσα από τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η winmasters για το χρονικό σημείο που θα επιτευχθεί το πρώτο τέρμα στην μάχη της 'Schauinsland Reisen Arena'!

Παίξε νόμιμα!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Ρυθμιστής: MGA | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα