Επιστρέφει η Premier League με ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ

Gazzetta team
Επιστρέφει η Premier League με ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ

bet365

Συνεχίζονται οι επιβραβεύσεις των παικτών στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Η Premier League, το κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, επιστρέφει στη δράση. Μετά από 100 ημέρες το αγγλικό πρωτάθλημα κάνει αύριο επανεκκίνηση με δύο εξ αναβολής παιχνίδια, το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ και τον αγώνα Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι μετά τη διακοπή θα ξεκινήσει αύριο στις 20:00, ανάμεσα στην Άστον Βίλα, η οποία δίνει μάχη για να παραμείνει την κατηγορία και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη.

Το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ, θα αρχίσει στις 22:15, στο Etihad Stadium. Η πρωτοπόρος Λίβερπουλ έχει εξαφανιστεί από τον ορίζοντα της Μάντσεστερ Σίτι και πλέον στόχος της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι η εξασφάλιση της δεύτερης θέσης. Έχει πάρει διαφορά 4 πόντων από την τρίτη στη βαθμολογία Λέστερ. Η Άρσεναλ βρίσκεται στην ένατη θέση και θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος για να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στη Ρώμη ο τελικός του κυπέλλου Ιταλίας Νάπολι-Γιουβέντους

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ακόμα μεγάλο αγώνα, τον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας, Νάπολι-Γιουβέντους, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 22:00, στο Olimpico της Ρώμης.

Στο πρωτάθλημα μοιράστηκαν τις νίκες. Απίστευτη εξέλιξη είχε η πρώτη αναμέτρησή τους στο Τορίνο, στην οποία επικράτησε 4-3 η Γιουβέντους. Προηγήθηκε 3-0, ισοφάρισε 3-3 η Νάπολι και το παιχνίδι κρίθηκε από το αυτογκόλ του Κουλιμπαλί στις καθυστερήσεις. Η Νάπολι κέρδισε 2-1 το ντέρμπι του δεύτερου γύρου στην έδρα της.

Περισσότερες από 200 επιλογές και κουπόνι για τα κόρνερ

Περισσότερες από 200 επιλογές έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα για να ποντάρουν στα παιχνίδια της Premier League και τον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας.

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται είναι και αυτά για το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι.

Το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε και ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ με τα πιο σπουδαία παιχνίδια. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στην νικήτρια των κόρνερ, τα Over/Under κόρνερ, τα συνολικά κόρνερ της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, τα κόρνερ τριπλής επιλογής και τα Over/Under κόρνερ του πρώτου ημιχρόνου.

Τέσσερις προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα

Στα πρακτορεία συνεχίζονται και οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τέσσερις προωθητικές ενέργειες:

  • Στο Παρά 1
  • Boost 13
  • Boost Νίκης
  • 2-0 & Έληξε

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα