Κυψέλη: Η καθημερινή μάχη απολύμανσης στα πρακτορεία ΟΠΑΠ (vid)

Gazzetta team
Κυψέλη: Η καθημερινή μάχη απολύμανσης στα πρακτορεία ΟΠΑΠ (vid)

bet365

Περισσότερη από μισή ώρα καθημερινά πριν το άνοιγμα κάθε πρακτορείου ΟΠΑΠ απαιτεί η σχολαστική απολύμανση όλων των χώρων, των επιφανειών και των κοινόχρηστων αντικειμένων.

Από την προηγούμενη εβδομάδα η καθημερινότητα των συνεργατών του ΟΠΑΠ είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με την προ κορωνοϊού εποχή: πρωινό εγερτήριο, έγκαιρη προσέλευση στο κατάστημα, υγρά καθαρισμού ανά χείρας και απολύμανση των πάντων ώστε στο άνοιγμα (στις 10.00 για Αθήνα και Θεσσαλονίκη) τα πάντα να είναι έτοιμα και απολυμασμένα για να υποδεχθούν τους πελάτες σε ένα περιβάλλον που πληροί όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Τραπέζια, πάγκοι, μηχανήματα, όλες οι συσκευές στοιχηματισμού που έχουν οθόνες αφής, ακόμη και τα στυλό που χρησιμοποιούν οι παίκτες για να συμπληρώνουν τα δελτία τους, απολυμαίνονται επιμελώς, ενώ αντισηπτικά διαλλείματα τοποθετούνται σε εμφανή σημεία μέσα στο κατάστημα, πριν ανοίξει η πόρτα και μπει ο πρώτος πελάτης.

Η κάμερα βρέθηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Αντώνη Έφελη στην Κυψέλη και κατέγραψε όλα όσα κάνει πλέον σε καθημερινή βάση για να λειτουργεί το κατάστημά του.

Δείτε το βίντεο:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED