Winmasters.gr: Θα κολλήσει τους Λύκους ... στον τοίχο ο Ολυμπιακός;

Gazzetta team
Winmasters.gr: Θα κολλήσει τους Λύκους ... στον τοίχο ο Ολυμπιακός;

bet365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αντιμετωπίζει τη Γουλβς στο -άδειο από κόσμο- Γ. Καραϊσκάκης για τους «16» του Europa League.

Η winmasters.gr, διαθέτει μεγάλη γκάμα αγορών και φοβερών ειδικών* σε ανταγωνιστικές αποδόσεις για την καθοριστική αναμέτρηση!

Η Γουλβς είναι η τρίτη αγγλική ομάδα που καλείται να αντιμετωπίσει στη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία ο Ολυμπιακός. Αφού απέκλεισαν την Άρσεναλ με δραματικό τρόπο νικώντας τη στο Λονδίνο, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτινς καλούνται να κάνουν μία ακόμα υπέρβαση. Η Γουλβς απέκλεισε εύκολα την Εσπανιόλ και σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ στα τελευταία 4 ματς της στη διοργάνωση, διατηρώντας την πιο αποτελεσματική επίθεση! Από την άλλη, η ομάδα του Πέδρο Μαρτινς ξέρει ότι πρέπει να σκοράρει εν όψει της ρεβάνς. Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή θα κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα ο νικητής;

Ο Ελ-Αραμπί είναι μια απειλή για κάθε άμυνα, έχοντας σκοράρει απέναντι και στις άλλες δύο αγγλικές ομάδες που βρήκε φέτος στο δρόμο του. Θα «τριτώσει» το καλό; Ταυτόχρονα, το πρώτο γκολ των «ερυθρόλευκων στο Λονδίνο ήρθε από το κεφάλι αμυντικού. Θα σκοράρει κάποιος από την οπισθοφυλακή του Ολυμπιακού και πάλι; Στο αντίπαλο στρατόπεδο θα βρουν έναν μέχρι πρότινος ερυθρόλευκο, τον Ντάνιελ Ποντένσε. Τη διαφορά όμως κάνει ένας εκ των πολλών άλλων Πορτογάλων, ο Χότα, ο οποίος με έξι γκολ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους σκόρερ της διοργάνωσης. Θα σκοράρει και στην πρώτη επίσκεψη της ομάδας του στην Ελλάδα;

Η winmasters.gr προσφέρει πλήθος στοιχημάτων* για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, όπως το σύνολο γκολ μιας ομάδας, νίκη μιας ομάδας χωρίς να δεχθεί γκολ, , ημίχρονο/τελικό & O/U 2.5, συνολικά σουτ ομάδας, αλλά και ψαγμένα ειδικά στοιχήματα* για τους παίκτες όπως:

  • Να σκοράρει έξω από την περιοχή
  • Να σκοράρει με κεφαλιά
  • Να δώσει ασίστ
  • O/U Σουτ
  • Ο/U Σουτ στο στόχο
  • Να πιάσει πέναλτι
  • Να πετύχει αυτογκόλ

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα