Αυτή τη Black Friday επιλέγουμε Ευχοστολίδια

Gazzetta team
Αυτή τη Black Friday επιλέγουμε Ευχοστολίδια

bet365

Η Black Friday σηματοδοτεί την έναρξη των χριστουγεννιάτικων αγορών, με τα δώρα για τα παιδιά να έχουν την τιμητική τους όλη την εορταστική περίοδο.

Για τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», τα Παιδικά Χωριά SOS και το Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα, ωστόσο, δεν αρκούν μόνο οι προσφορές των εμπορικών καταστημάτων για να γίνουν οι ευχές τους πραγματικότητα. Έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων μας, ώστε μέσα από τη δράση Ευχοστολίδια που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ, εφέτος τα Χριστούγεννα να νιώσουν τη δύναμη της προσφοράς και της αγάπης.

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους σε ζωγραφιές, τις οποίες μπορούμε να βρούμε στην ιστοσελίδα www.omadaprosforas.gr και στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» για να τις κάνουμε πραγματικότητα.

Πώς «ζωντανεύουν» οι ευχές μέσα από τα Ευχοστολίδια:

1. Μπαίνουμε στην εφαρμογή «Ομάδα προσφοράς» ή επισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα www.omadaprosforas.gr

2. Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε

3. Αγοράζουμε το δώρο και εκπληρώνουμε την ευχή του παιδιού

Για την πραγματοποίηση της ευχής και την αγορά του δώρου, μεταφερόμαστε στην ιστοσελίδα του καταστήματος Public, όπου μπορούμε να βρούμε προεπιλεγμένες επιλογές που ανταποκρίνονται στις ευχές των παιδιών. Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε την αυθεντική ζωγραφιά κάθε ευχής που πραγματοποιούμε, για να θυμόμαστε πάντα τη σημαντική μας προσφορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα