Winmasters.gr: Θα μοιράσει ασίστ απόψε ο Βαλμπουενά;

Gazzetta team
Winmasters.gr: Θα μοιράσει ασίστ απόψε ο Βαλμπουενά;

bet365

Το Καραϊσκάκης ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Champions League με πρώτη αντίπαλο την Τότεναμ η οποία σίγουρα δεν σκέφτεται κανενός είδους ποδοσφαιρικού… Brexit από την κορυφαία διασυλλογική οργάνωση της ηπείρου.

Η winmasters.gr διαθέτει πλήθος έξυπνων στοιχημάτων* σε ανταγωνιστικές αποδόσεις για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τότεναμ.

Εκπληκτική προσφορά* για τη γιορτή του ποδοσφαίρου! +21 *Ισχύουν Ο & Π

Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε, νικώντας όλα τα εμπόδια, να βρίσκεται στους ομίλους του Champions League και έχει σαφώς υψηλότερους στόχους από την τελευταία φορά (17-18), όταν αποχαιρέτισε συνοπτικά τη διοργάνωση. Θα κερδίσουν οι ερυθρόλευκοι διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα ή μήπως θα μιλήσει η ποιότητα της Τότεναμ και θα φύγει με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης;

Πριμ* στο παρολί για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Παίξε νόμιμα! +21 *Ισχύουν Ο & Π

Αναμφίβολα, τα ρόστερ έχουν μεγάλη ποιότητα, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να έχει ήδη ξεχωρίσει στην εκκίνηση της σεζόν. Ο Γάλλος άσος αναδείχθηκε κορυφαίος στις ασίστ κατά την προκριματική φάση του Champions League, κατορθώνοντας να… μοιράσει 5 πάσες για ισάριθμα τέρματα. Παράλληλα, το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των «πειραιωτών» έχει βρει και ο ίδιος τον δρόμο προς τα δίχτυα, τόσο στο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Μπασάκσεχίρ, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι σε Λάρισα και Βόλο.

Τα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters έχουν την ευκαιρία να βρουν ειδικά στοιχήματα για τον Ματιέ Βαλμπουενά, όπως:

  • Να σκοράρει και ο Ολυμπιακός να κερδίσει
  • Να σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής
  • Να σκοράρει με κεφαλιά
  • Να σκοράρει με απευθείας φάουλ
  • Να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
  • Να δώσει ασίστ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Τελευταία Νέα