Πρεμιέρα με το δεξί θέλει να κάνει η Εθνική Ομάδα

Gazzetta team
Πρεμιέρα με το δεξί θέλει να κάνει η Εθνική Ομάδα

bet365

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να σκοράρει ο Κώστας Φορτούνης στον εκτός έδρας αγώνα με το Λιχτενστάιν.

Η Εθνική Ομάδα μπαίνει στη «μάχη» για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Παίρνει μέρος στον δέκατο όμιλο με την Ιταλία, τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, τη Φινλανδία, την Αρμενία και το Λιχτενστάιν. Στα τελικά προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες των ομίλων.

Ξεκινάει με 2 εκτός έδρας παιχνίδια, κόντρα στο Λιχτενστάιν και τη Βοσνία Ερζεγοβίνη. Θέλει να μπει με το δεξί στα προκριματικά κι είναι φαβορί για τη νίκη στο αυριανό (21:45) παιχνίδι με το Λιχτενστάιν.

Προηγήθηκε ο αποκλεισμός της από το Nations League. Τερμάτισε στην τρίτη θέση στον όμιλό της, στην τρίτη κατηγορία, πίσω από τη Φινλανδία και την Ουγγαρία. Το Λιχτενστάιν πήρε την τελευταία θέση στον όμιλό του στην τέταρτη κατηγορία.

Στο πρώτο παιχνίδι της στο Nations League η Εθνική Ομάδα είχε κερδίσει με 1-0 εκτός έδρας την Εσθονία με σκόρερ τον Κώστα Φορτούνη. Θα προσπαθήσει να πετύχει γκολ και στο ματς με το Λιχτενστάιν για να οδηγήσει στη νίκη την Εθνική Ομάδα.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να σκοράρει ο Κώστας Φορτούνης στο αυριανό παιχνίδι Λιχτενστάιν-Ελλάδα.

Θα σκοράρει ο Ντεπάι στο ντέρμπι Ολλανδίας-Γερμανίας;

Μεγάλο παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή (21:45) στο Άμστερνταμ, ανάμεσα στην Ολλανδία και τη Γερμανία. Είναι το ντέρμπι του τρίτου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουν η Λευκορωσία, η Εσθονία και η Βόρεια Ιρλανδία.

Συναντήθηκαν και στο Nations League. Η Ολλανδία κέρδισε με 3-0 στο Άμστερνταμ και πήρε ισοπαλία με 2-2 στο Γκελζενκίρχεν. Τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου και προκρίθηκε στην τελική φάση. Δεύτερη ήταν η Γαλλία και τρίτη η Γερμανία.

Ο Μέμφις Ντεπάι ήταν από τους κορυφαίους παίκτες των «οράνιε» στη διοργάνωση. Σκόραρε στις εντός έδρας νίκες της Ολλανδίας με 3-0 κατά της Γερμανίας με 2-0 κόντρα στη Γαλλία. Θα καταφέρει να βρει δίχτυα και στο ντέρμπι της Κυριακής;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να σκοράρει ο Μέμφις Ντεπάι στο ντέρμπι Ολλανδίας-Γερμανίας.

 

Τελευταία Νέα