Μεγάλες «μάχες» για την πρόκριση στο Champions League

Gazzetta team
Μεγάλες «μάχες» για την πρόκριση στο Champions League

bet365

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικά στοιχήματα με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τα παιχνίδια Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν-Λίβερπουλ.

Μεγάλα παιχνίδια γίνονται σήμερα και αύριο στο Champions League. Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν-Λίβερπουλ είναι τα δύο ματς που ξεχωρίζουν.

Θα κάνει την ανατροπή του 2-0 η Γιουβέντους ή η Ατλέτικο θα πάρει την πρόκριση, αφήνοντας πρόωρα εκτός Champions League τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του;

Το αποψινό παιχνίδι στο Τορίνο κλέβει την παράσταση. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζεται αποφασισμένος να οδηγήσει τη Γιουβέντους στην πρόκριση. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πάρει το προβάδισμα, μετά τη νίκη της με 2-0 στο πρώτο ματς. Θα προσπαθήσει να σκοράρει και στη ρεβάνς για να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για το πρώτο γκολ από τον Ρονάλντο

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να σκοράρει πρώτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο Champions League έχει πετύχει 1 γκολ. Άνοιξε το σκορ στον αγώνα της Γιουβέντους με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των ομίλων, στον οποίο η ιταλική ομάδα γνώρισε την ήττα με 1-2.

Στο Μόναχο αύριο θα γίνει το ντέρμπι Μπάγερν-Λίβερπουλ. Ανοιχτοί είναι οι λογαριασμοί τους, μετά την ισοπαλία με 0-0 στο πρώτο ματς στο Anfield. Η Μπάγερν ποντάρει και στην έδρα της για να πάρει την πρόκριση. Η Λίβερπουλ θα επιδιώξει να σκοράρει ώστε να περάσει και με την ισοπαλία.

Μεγαλύτερες αποδόσεις για τους Λεβαντόφσκι, Σαλάχ και την πρόκριση

Το Pamestoixima.gr προσφέρει, για το παιχνίδι Μπάγερν-Λίβερπουλ, ειδικά στοιχήματα με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, για το πρώτο γκολ από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ή τον Μοχάμεντ Σαλάχ και την πρόκριση της Μπάγερν ή της Λίβερπουλ.

Ο Λεβαντόφσκι έχει σημειώσει 8 γκολ στο Champions League. Σκόραρε στα 5 από τα 6 παιχνίδια της Μπάγερν στον όμιλο. Πέτυχε το πρώτο γκολ σε 3 ματς, στο εντός έδρας με την ΑΕΚ και στα εκτός έδρας με τον Άγιαξ και τη Μπενφίκα.

Ο Σαλάχ έχει σημειώσει 3 γκολ στο Champions League. Πέτυχε το μοναδικό γκολ στη νίκη με 1-0 επί της Νάπολι και σκόραρε άλλες 2 φορές στο 4-0 επί του Ερυθρού Αστέρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα