Κάνε δικό σου ένα ακόμη MLS Angel!

Gazzetta team
Κάνε δικό σου ένα ακόμη MLS Angel!

bet365

Το gazzetta.gr σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις δικό σου αυτό το ξεχωριστό tablet.

Έφτασε η ώρα να διεκδικήσεις το Angel από την MLS που είναι No1 Brand στα tablet.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου μέχρι τις 20 Οκτωβρίου στη φόρμα συμμετοχής και ένα MLS Angel μπορεί να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σου.

Κοµψότητα & εργονοµία σε ένα tablet!

Η 9.6” IPS οθόνη, θα σου χαρίσει τέλεια χρώµατα ώστε να µπορείς να σερφάρεις χωρίς να κουράζεσαι. Με ανάλυση 800x1280 και διαγώνιο 9.6”, η οθόνη του tablet προσφέρει εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ποιότητας που θα ικανοποιήσει ακόµα και τους πλέον απαιτητικούς χρήστες.

Ισχυρός Quad Core επεξεργαστής στα 32bit που προσφέρει µέγιστες επιδόσεις και ταχύτητα αλλά και άνετο multitasking. Eπιπλέον, πλαισιώνεται και από 2GB RAM.

Με το ΜLS Angel 3G µπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες καθώς έχει δύο εγκατεστηµένες κάµερες, µια 8 MP στο πίσω µέρος και µια 3.2 MP στην πρόσοψη της συσκευής. Έτσι, µπορείς να αποθανατίζεις µε ευκολία όµορφες στιγµές και να τις µοιράζεσαι µε τους φίλους σου, καθώς και να χρησιµοποιείς την µπροστινή κάµερα της συσκευής για βιντεοκλήσεις µέσω Skype αλλά και να βγάζεις selfie.

To MLS Angel 3G ενσωµατώνει την έκδοση Android 5.1 του λειτουργικού της Google, που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να µπορείς να εκµεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπηµένου σου tablet.

Τα 32 GΒ θα σου προσφέρουν αρκετό χώρο, ικανό να αποθηκεύσεις τα αγαπηµένα σου αρχεία και πλήθος apps. Εάν περιορίζεσαι, µπορείς να επεκτείνεις τη µνήµη του tablet σου µε µια κάρτα microSD εως και 128 GB.

Ιδιαίτερα σηµαντική είναι η µπαταρία του στα 5000mAh που διαθέτει και σύστηµα εξοικονόµησης ενέργειας για να διαρκεί ακόµα περισσότερο!

 

Τελευταία Νέα