Επιστροφή στις νίκες κυνηγούν ο Αστέρας και ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Επιστροφή στις νίκες κυνηγούν ο Αστέρας και ο Ατρόμητος

bet365

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος έχασαν μέσα από τα χέρια τους τη νίκη στους τελευταίους αγώνες τους στη Super League.

Στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Βόλο ο Αστέρας προηγήθηκε με 1-0, αστόχησε σε πέναλτι και δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις, ενώ ο αντίπαλός του είχε μείνει με 10 παίκτες. Στην προηγούμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος πήρε προβάδισμα 2 τερμάτων στο ματς με τον Άρη και παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω στο τέλος ισοφαρίστηκε 2-2.

Στη σημερινή αναμέτρησή τους, στις 19:30 στην Τρίπολη, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος, ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες.

Στις 25 Οκτωβρίου, στο 1-0 κατά του ΟΦΗ, πανηγύρισε την τελευταία νίκη του ο Αστέρας. Ακολούθησαν 6 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στις 7 Νοεμβρίου πέτυχε την πιο πρόσφατη νίκη του ο Ατρόμητος με 1-0 κατά του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Τα επόμενα 3 παιχνίδια του τελείωσαν ισόπαλα.

Ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος προσφέρεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Από μεγάλες νίκες προέρχονται η Θέλτα και η Κάντιθ

Απόψε, στις 22:00, θα διεξαχθεί και 1 παιχνίδι στη La Liga, ανάμεσα στη Θέλτα και την Κάντιθ. Και οι 2 πέτυχαν μεγάλες νίκες στην προηγούμενη αγωνιστική.

Η Θέλτα πήρε το τρίποντο με 0-2 στο Μπιλμπάο κόντρα στην Αθλέτικ. Η Κάντιθ κέρδισε με 2-1 τη Μπαρτσελόνα και συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της στο εφετινό πρωτάθλημα.

Και ο αγώνας Θέλτα-Κάντιθ προσφέρεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει κάθε ημέρα σκορ πολλαπλών επιλογών και τριάδες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Οι σημερινές τριάδες και τα σκορ πολλαπλών επιλογών

Οι σημερινές προσφορές είναι με σκορ πολλαπλών επιλογών για τον αγώνα της Super League Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος και δύο τριάδες:

  • Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-0,1-1,1-2.
  • Θέλτα-Κάντιθ: Over 2,5 γκολ, Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: Ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο, Ρετζίνα-Βενέτσια: Η Ρετζίνα να σκοράρει πρώτη και ισοπαλία.
  • Χιρόνα-Βαγιεκάνο: Goal, Χάβρη-Κλερμόν: Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει η Χάβρη, Μοντίγιο-Μπράγκα: Over 3,5 γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα