Ο παλμός της Super League χτυπά και πάλι στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Gazzetta team
Ο παλμός της Super League χτυπά και πάλι στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

bet365

Μία εβδομάδα μετά την επανέναρξη της Super League κι ένα μήνα σχεδόν μετά το τέλος του lockdown, τα πρακτορεία ΟΠΑΠ έχουν επιστρέψει σε κανονικούς ποδοσφαιρικούς ρυθμούς.

Η αρχή έγινε με την Bundesliga, το πρώτο μεγάλο πρωτάθλημα που ξεκίνησε μετά την καραντίνα, το οποίο έβαλε τους φίλους του ποδοσφαίρου ξανά στο παιχνίδι. Ακολούθησε η Super League κι άλλες κορυφαίες εγχώριες διοργανώσεις που εκτόξευσαν το ενδιαφέρον. Τηρώντας πάντα όλα τα προληπτικά μέτρα, ο κόσμος έχει πλέον επιστρέψει για τα καλά στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, δύο ιδιοκτήτες πρακτορείων ΟΠΑΠ στου Ζωγράφου και στην Τούμπα, μεταφέρουν την ατμόσφαιρα στα καταστήματά τους.

Καυτό ποδοσφαιρικό καλοκαίρι

«Η κίνηση με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων έχει ανέβει σημαντικά. Το Πάμε Στοίχημα είναι, άλλωστε, από τα αγαπημένα παιχνίδια του κόσμου. Αντίθετα με άλλες χρονιές, αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να είναι «καυτό», καθώς το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα θα είναι πλούσιο», σχολίασε ο κ. Γιάννης Διαμαντίδης, ιδιοκτήτης ενός μοντέρνου πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Λεωφόρο Παπάγου, στου Ζωγράφου.

Ο κ. Γιάννης Διαμαντίδης, ιδιοκτήτης ενός μοντέρνου πρακτορείου ΟΠΑΠ στου Ζωγράφου.

«Παρά το γεγονός ότι η προσέλευση έχει αυξηθεί, φροντίζουμε πάντα να τηρούνται αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα. Η προστασία των πελατών μας και των εργαζομένων είναι προτεραιότητά μας», τόνισε.

Το κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2012, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως με βάση τα πιο υψηλά πρότυπα του ΟΠΑΠ. Ο μοντέρνος σχεδιασμός, οι οθόνες τελευταίας τεχνολογίας που καλύπτουν σχεδόν πλήρως τους τοίχους του καταστήματος, τα άνετα καθίσματα δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον στον επισκέπτη.

Το κατάστημα του κ. Διαμαντίδη στου Ζωγράφου

Επιστροφή στην κανονικότητα

Δύο τετράγωνα μακριά από το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στην οδό Παπάφη, λειτουργεί το πρακτορείο του κ. Φώτη Ιωαννίδη.

«Το σημείο του καταστήματος το καθιστά ιδανικό στέκι ποδοσφαιρόφιλων. Πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, πολύ συχνά μαζευόταν εδώ κόσμος για να παρακολουθήσει τα ματς. Πολλές φορές, μάλιστα, γινόταν κανονική κερκίδα από του πελάτες μας. Η κίνηση έχει επιστρέψει τις τελευταίες εβδομάδες, χωρίς, όμως, να μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία του κόσμου και των εργαζομένων μας, καθώς ακολουθούμε τα απαραίτητα μέτρα πιστά», είπε.

Ο νεαρός Θεσσαλονικιός αποφάσισε πριν από ένα χρόνο περίπου να ανοίξει ένα μοντέρνο κατάστημα στην περιοχή της Τούμπας, όπου έχει μεγαλώσει. «Πάντα ήμουν φίλος των σπορ και παρακολουθούσα τα αθλητικά θέματα πολύ στενά. Αναζητούσα μία κερδοφόρα επένδυση, όπου θα μπορούσα να ασχολούμαι και με τα ενδιαφέροντά μου», είπε ο κ. Ιωαννίδης.

Ο κ. Φώτης Ιωαννίδης με τους υπαλλήλους του καταστήματός του στην Τούμπα

Το κατάστημα του κ. Ιωαννίδη διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να προσφέρει μια διαφορετική και ευχάριστη εμπειρία στους επισκέπτες του. Μεγάλες οθόνες, ζωηρά χρώματα και καλή εξυπηρέτηση είναι μερικά από αυτά. «Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι η γωνία των SSBTs (τερματικά αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού)», επισημαίνει ο κ. Ιωαννίδης. «Πολύ εύκολα και γρήγορα ο κόσμος φτιάχνει το κουπόνι του πριν το αγώνα ή στη διάρκειά του», προσέθεσε.

 

Τελευταία Νέα