That Feeling: Κέρδισε μία μοναδική εμπειρία και στήριξε έμπρακτα καρκινοπαθείς συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα!

Gazzetta team
That Feeling: Κέρδισε μία μοναδική εμπειρία και στήριξε έμπρακτα καρκινοπαθείς συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα!

bet365

Η διαδικασία είναι απλή. Μπαίνεις στο thatfeeling.gr, διαλέγεις ανάμεσα από τους ενεργούς διαγωνισμούς (εμπειρίες) και διεκδικείς μοναδικά δώρα, αγοράζοντας συμμετοχές!

Τι θα έλεγες αν με 3 ευρώ μπορούσες να κερδίσεις μία αυθεντική φανέλα Euro 2004 απο τους Θοδωρή Ζαγοράκη, Κώστα Κατσουράνη, Γιώργου Καραγκούνη ενώ ταυτόχρονα τα χρήματα θα πάνε όλα για την στήριξη της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας;

Μέσω της πλατφόρμας That Feeling, σου δίνεται πλέον η δυνατότητα να κερδίσεις μοναδικά δώρα και να βιώσεις αξέχαστες εμπειρίες, ενώ τα χρήματα από την αγορά συμμετοχών θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την στήριξη καρκινοπαθών συμπολιτών μας.

Η διαδικασία είναι απλή. Μπαίνεις στο thatfeeling.gr, διαλέγεις ανάμεσα από τους ενεργούς διαγωνισμούς (εμπειρίες) και διεκδικείς μοναδικά δώρα, αγοράζοντας συμμετοχές! Οι συμμετοχές ξεκινούν από τα 3 ευρώ (10 συμμετοχές), ενώ ο νικητής βγαίνει μέ live κλήρωση μετά την λήξη του διαγωνισμού. Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές πηγαίνουν στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Όλες οι ενεργές εμπειρίες:

Γνώρισε τον Θοδωρή Ζαγοράκη και κέρδισε μια αυθεντική φανέλα Euro 2004

Γνώρισε τον Κώστα Κατσουράνη και κέρδισε μία αυθεντική φανέλα Euro 2004

Γνώρισε τον Γιώργο Καραγκούνη και κέρδισε μία αυθεντική φανέλα Euro 2004

Απέκτησε ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής από τον οίκο Kathy Heyndels αξίας 500 ευρώ

Γύρισε ένα YouTube video με τους Betarades

Γνώρισε την Jenny Melita και ζήσε την εμπειρία ενός γυρίσματος YouTube video

Γνώρισε την Βίκυ Μπουζούνη και ζήσε την εμπειρία ενός γυρίσματος εκπομπής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα