ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Η winmasters, μεγάλος χορηγός του Ολυμπιακού W.B.C.

Η winmasters, μεγάλος χορηγός του Ολυμπιακού W.B.C.

Η winmasters, μεγάλος χορηγός του Ολυμπιακού W.B.C.

H winmasters.gr στηρίζει έμπρακτα τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και θα είναι ο μεγάλος χορηγός της Γυναικείας Ομάδας Μπάσκετ του Συλλόγου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Με το κύρος ενός διεθνούς online gaming brand name, η winmasters θα βρίσκεται στη «θρυλική» ερυθρόλευκη φανέλα, προσθέτοντας ακόμα μια ενέργεια ανταποδοτικότητας στον ελληνικό αθλητισμό με απώτερο σκοπό την ενίσχυση του γυναικείου τομέα καλαθοσφαίρισης.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters κ. Θωμάς Τζόκας δήλωσε: «Όλοι εμείς οι άνθρωποι της winmasters νιώθουμε μεγάλη χαρά και τιμή, διότι από σήμερα ανήκουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού! Εμπλουτίζουμε το χορηγικό μας πρόγραμμα με μια νέα δράση, με γνώμονα την ενδυνάμωση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, παραμένοντας πιστοί στις διαχρονικές αρχές και αξίες μας».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού W.B.C. κ. Παναγιώτης Φασούλας σχολίασε: «Καλοσωρίζουμε ένα νέο και δυναμικό brand name στην οικογένεια μας! Η winmasters έχει αποδείξει ότι υποστηρίζει ενεργά τον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα το μπάσκετ! Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια εξαιρετικά δημιουργική συνεργασία τη φετινή σεζόν».